Jurnalist celebru, în conducerea centrului antidrog
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jurnalistul Claudiu Lucaci este noul vicepresedinte al C.I.A.D.O. Romania.

Academicianul Balaceanu Stolnici, președintele CIADO Romania, a primit cu multă satisfactie venirea domnului Lucaci, spre CIADO — cea mai titrata organizatie antidrog din Romania — membra in organismele de specialitate ale Comisiei Europene și Natiunile Unite.

Atributiile lui Lucaci se vor axa in coordonarea compartimentului de comunicare publica, dar si reprezentarea in Comisia Europeana si Natiunile Unite.

Claudiu Lucaci are o mare experienta, este doctor în sociologie, cu specializare în sociologia comunicării. Cadru didactic asociat la Facultatea de Comunicare și Relatii Publice, este jurnalist cu o experienta de 25 de ani in presa scrisa, radio și televiziune. A avut o activitate de lunga durata in pozitii inalte din administratia publica centrala: Purtator de cuvant al Guvernului (2001 – 2003), Consul General al Romaniei in SUA (2003-2005) si a colaborat in proiecte de consultanta corporativa. A coordonat proiecte nationale majore precum Summit-ul NATO de la Bucuresti (2008).

[citeste si]

Presedintele CIADO – acad Constantin Balaceanu Stolnici precizeaza: ”Acordul de Parteneriat dintre CIADO Romania si Sindicatul National al Functionarilor Publici, ce prevede monitorizarea autoritatilor administratiei publice centrale si locale, va fi coordonat la nivel de comunicare publica de catre dl Claudiu Lucaci . Am dorit prin cooptarea domniei sale in board-ul nostru, sa aratam ca toate componentele societatii civile vor o schimbare esentiala, de mentalitate si abordare a problemelor reale ale societatii, nu doar din partea clasei politice, ci si a autoritatilor administratiei publice . Si ma refer la implicarea ong-urilor , sindicatelor si mass media . Aceasta deschidere a CIADO Romania, de a coopta in board-ul sau personalitati precum dl Dunca Marius si Claudiu Lucaci, reprezinta startul prezentei oamenilor tineri, cu experienta, ce vor gestiona programele macro de responsabilitate comunitara si implicit a dezvoltarii acestora . Daca eu la 92 ani ma pot implica, nu pot sa cred ca tinerii , jurnalistii , sindicalistii si fiecare cetatean in parte, n-ar putea, daca tot clamam fiecare ca dorim o schimbare ! Schimbarea se face participand si nu asteptand sa o faca altii".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel