Jurnalist agresat de comercianți la Mânăstirea Prislop
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Mai mulți comercianți care vând diferite produse pe drumul spre Mânăstirea Prislop au încercat să oprească un judenalist să filmeze incendiul care le-a mistuit tarabele.

Potrivit Adevărul, publicație de la care este jurnalistul, acesta a fost amenințat cu moartea, iar comercianții au vrut să-i smulgă camera de filmat. Trei comercianți de la Mânăstirea Prislop au fost amendați după scandalul provocat. "Cele trei persoane au fost sancionate contravenţional pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, cu amenzi de câte 200 de lei", a informat Laura Bradu, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Incendiul putea provoca un dezastru în târgul improvizat pe drumul spre mânăstire: "Pompierii au descoperit în rulotă o butelie, reuşind să o izoleze şi să o răcească înainte de a exploda. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de flacăra deschisă provenită de la maşina de gătit", a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Scandal în târgul de la Mănăstirea Prislop

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel