Jurații de la "Chefi la cuțite", puși la grea încercare de fotomodelul internațional Alice Peneacă. "Bomba", visul fiecăruia dintre ei
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 19 sep 2023, 18:09
WhatsApp
Jurații de la "Chefi la cuțite" au fost puși la grea încercare. Alice Peneacă, principalul motiv.

Seară cu succes pentru Chef Florin Dumitrescu, cel care și-a adjudecat o bombă cu mai multe amulete. Diseară, jurații intră în cea din urmă luptă din ringul amuletei înainte de bootcampul sezonului 12: se joacă seiful!

Difuzată aseară în intervalul 20:30 – 23:51, emisiunea Chefi la cuțite a fost lider de piață pe toate targeturile. Astfel, pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, Chefi la cuțite a înregistrat, pe întregul interval orar, 6.6 puncte de rating și 25.3% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund a obținut 6.1 puncte de rating cu 23.5% cotă de piață. Și la orașe, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 6.7 puncte de rating și 20% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2 a obținut 4.9 puncte de rating și 14.6% cotă de piață.

Ierarhia se păstrează şi la nivelul întregii ţări, unde emisiunea culinară conduce clasamentul de audienţă cu 6.2 puncte de rating şi 18.6% cotă de piaţă, urmată cu 5.4 puncte de rating şi 16.4% cotă de piaţă. În minutul de aur 21:44, emisiunea Chefi la cuțite a fost urmărită de peste 1,4 milioane de telespectatori.

Luptă în premieră în istoria show-ului culinar

Ieri seară, în arena amuletei, s-a dat o luptă în premieră în istoria show-ului culinar: jurații s-au întrecut pentru cea de-a treia bombă. Este pentru prima dată când un sezon are trei astfel de premii cu greutate. Iar dacă cea dintâi bombă a fost depusă în seif de către Ștefan Popescu, iar cea de-a doua a intrat în arsenalul lui Chef Bontea, de data aceasta câștigătorul a fost Chef Dumitrescu. Victoria i-a fost adusă de verdictul dat de prezentatorul Observator Valentin Butnaru, la o probă care le-a cerut Chefilor să gătească italienește, dar... fără paste.

În această seară, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai vedea cel de-al patrulea banc de lucru ocupat în ringul amuletei. Lupta se dă doar între cei trei maeștri ai bucătăriei pentru că... este cea din urmă înfruntare înainte de bootcampul sezonului 12: se joacă seiful! Potrivit noii reguli introduse sezonul trecut, toate premiile câștigate de Chefii invitați în luptele pentru amulete sunt depuse într-un seif care devine miza unei bătălii aparte.

Alice Peneacă îi jurizează pe chefi

În acest sezon, seiful conține bomba cu mai multe amulete câștigată de Chef Ștefan Popescu. Pentru o asemenea probă, degustarea va fi și ea una specială, fiind vorba despre o vedetă invitată pentru prima dată la Chefi la cuțite: fotomodelul internațional Alice Peneacă.

Iar dacă proba îi va pune la grea încercare pe Chefi, preselecțiile se vor dovedi și ele, în această ediție, o dificilă probă pentru jurați, care vor duce cu greu la capăt maratonul degustărilor, cerând ajutorul echipei pentru a face față din punct de vedere fizic unei asemenea încercări.

Despre ce este vorba telespectatorii vor descoperi în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY în această seară, de la 20:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?