„Jurassic World - Dominion” și „Moarte pe Nil”, printre cele mai așteptate filme în 2022
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Jurassic World Dominion se lansează în iunie / Foto: Facebook
Jurassic World Dominion se lansează în iunie / Foto: Facebook
2022 aduce veşti bune de la Hollywood! Fanii seriei Jurassic Park vor avea parte de o surpriză în acestă vară, când se va lansa pe marile ecrane Jurassic World - Dominion.

Dinozaurii vor popula din nou planeta Pământ, aşa cum se întâmpla cu milioane de ani în urmă. Este scenariul filmului Jurassic World - Dominion care se lansează anul acesta, spre bucuria fanilor care abia aşteptau continuarea de după seria veche. În noua ecranizare ni se face cunoștință cu șapte noi specii de dinozauri, inexistente în filmele Jurassic Park de până acum, detaliu care ar putea să arunce povestea pe cu totul alte piste. Din trailer nu distingem foarte mult. Ceea ce se știe este că acțiunea se va desfășura cândva după „Jurassic World: Fallen Kingdome”, povestea dinozaurilor clonați și a oamenilor care trebuie să învețe să se obișnuiască în noua lume și, mai ales, să facă față noii realități, adaptându-se situației. Fanii filmelor cu dinozauri mai au de așteptat, însă. Pelicula va fi difuzată pe marile excrane abia peste jumătate de an, din 10 iunie. Din distribuție fac parte Chris Pratt, dar și veterani ai primelor filme din seria Jurassic Park, între care Sam Neill, Laura Dern și Jeff Goldblum. Filmul va fi lansat inclusiv pentru IMAX.

Pasionații de mistere au deja la dispoziție un film cu care să se delecteze. E vorba despre “Moarte pe Nil”, o adaptare cinematografică a romanului cu același nume, semnat de Agatha Christie. Filmul spune povestea unei crime învăluite în mister care îl are în centru pe detectivul Poirot. Pacea și liniștea de pe vasul de croazieră S.S. Karnak se evaporă după ce o tânără moștenitoare este ucisă. Renumitului detectiv belgian Hercule Poirot, aflat în vacanță la bordul navei, i se încredințează sarcina importantă de a-l identifica pe pasagerul responsabil pentru crimă înainte să ucidă din nou. Regia este semnată de Kenneth Branagh, cel care și interpretează rolul detectivului Hercule Poirot. Alături de Branagh, în rolurile principale mai joacă Gal Gadot și Armie Hammer. Filmul a avut o istorie zbuciumată până la lansare, şi asta pentru că producția a fost întârziată de pandemie. Un alt motiv a fost şi perioada necesară pentru implementarea noilor schimbări la nivel de studio dn momntul n care “20th Century Fox” a dispărut şi a fost cumpărat de compania Walt Disney. Filmul a ajuns vineri în cinematografele din Marea Britanie și Statele Unite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel