Jupiter revine în Pești. Vești bune pentru Rac, Scorpion și Pești. Pierderi pentru Berbec, Leu și Balanță
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Jupiter revine în Pești. Vești bune pentru Rac, Scorpion și Pești. Pierderi pentru Berbec, Leu și Balanță / Foto: Pixabay
Jupiter revine în Pești. Vești bune pentru Rac, Scorpion și Pești. Pierderi pentru Berbec, Leu și Balanță / Foto: Pixabay
Jupiter va ieși din Berbec și se va întoarce în Pești pe 28 octombrie. 

Pe 28 octombrie, Jupiter, Marele Benefic, se va întoarce în semnul Peștilor, unde va rămâne până pe 21 decembrie. Va readuce în viața noastră poveștile din primele patru luni ale anului. Ne vom da seama dacă merită cu adevărat concretizate sau dacă trebuie să renunțăm astfel încât să ne ducem către ceva mai folositor. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Jupiter revine în casa a 12-a. Îți va oferi din nou ocazia să îți dai seama care sunt tiparele cele mai toxice din viața ta și să înveți să le vindeci. Te vei ocupa mai serios de problemele de sănătate. Tendința ta va fi una de retragere, de a face un pas înapoi, doar astfel îți vei cunoaște adevărata bogăție: cea interioară. Jupiter te va ușura de praful de sub preș. Ai șansa să închizi un ciclu.

Taur/Ascendent în Taur

Jupiter își reia tranzitul în casa a 11-a. Poți culege roadele eforturilor depuse în zona profesională, pe tot parcursul anului. Pe drumul vieții tale, vor apărea prieteni noi sau vei avea relații mult mai bune cu aceia care sunt de mult timp în viața ta. Ar trebui să profiți de orice ocazie de a te face remarcat.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Jupiter se duce iar în casa a 10-a. Ți se deschide calea către oportunități profesionale, unele chiar mai vechi, care nu s-au concretizat. Pe moment, vei avea senzația că sunt provocări, dar de fapt vor fi menite să te urce, să îți ofere un nou statut. Jupiter te roagă totuși să nu te implici în mai multe proiecte decât ai putea duce. Vei avea curajul necesar să planifici o reconversie profesională.

Horoscopul banilor până la finalul anului. Recomandări pentru toate zodiile

Rac/Ascendent în Rac

Jupiter reia tranzitul casa a 9-a. Acolo unde îi place lui cel mai mult! Până și cei mai reticenți sau statici vor trebui să să călătorească, să se plimbe mai des sau să înceapă studiul unui domeniu. Mai ales dacă nu au avut curaj în perioada ianuarie-mai. Parcă optimismul începe să își revină. Îți poți extinde limitele în absolut orice domeniu. 

Leu/Ascendent în Leu

Jupiter retranzitează casa a 8-a. Treci iar prin mai multe crize din care să îți dai seama că orice pierdere aduce și un câștig. Sexualitatea, secretele, ocultismul, moștenirile vor fi subiectele preferate ale vieții tale. Sau cele care te vor obliga să faci schimbări. Poți învăța cum să negociezi în primul rând cu propria persoană, cum să îți crești veniturile, dar și cum să renaști din propria cenușă.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Jupiter se întoarce casa a 7-a. Mai lasă munca și banii, iată că vin aspecte astrologice care să te oblige să îți întorci atenția către zona personală. Și să nu mai fugi! Relația cu persoana iubită va evolua armonios. Sau dacă sunt probleme, poți prinde curajul să te desparți/ să divorțezi. Cei singuri vor avea curajul să facă primul pas către cineva.

Balanță/Ascendent în Balanță

Jupiter tranzitează din nou casa a 6-a. Planeta expansiunii te va sprijini doar dacă vei dori să ai mai multă grijă de sănătatea, de stilul de viață sau dacă îți vei căuta un echilibru între muncă-viață personală. Jupiter te va ajuta să îți găsești un loc de muncă. Sau de ce nu? Să te întorci la o activitate profesională. Citește continuarea pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel