Jupiter revine în Pești! Mari oportunități și schimbări pentru Berbec, Gemeni, Taur, Fecioară, Vărsător. Bucurii pentru Scorpion
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Pe 28 octombrie, Jupiter, Marele Benefic, se întoarce în semnul Peștilor, unde va rămâne până pe 21 decembrie.

Berbec / Ascendent în Berbec

Jupiter revine în casa a 12-a. Îți va oferi din nou ocazia să îți dai seama care sunt tiparele cele mai toxice din viața ta și să înveți să le vindeci. Te vei ocupa mai serios de problemele de sănătate. Tendința ta va fi una de retragere, de a face un pas înapoi, doar astfel îți vei cunoaște adevărata bogăție: cea interioară. Jupiter te va ușura de praful de sub preș. Ai șansa să închizi un ciclu.

Taur / Ascendent în Taur

Jupiter își reia tranzitul în casa a 11-a. Poți culege roadele eforturilor depuse în zona profesională, pe tot parcursul anului. Pe drumul vieții tale, vor apărea prieteni noi sau vei avea relații mult mai bune cu aceia care sunt de mult timp în viața ta. Ar trebui să profiți de orice ocazie de a te face remarcat.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Jupiter se duce iar în casa a 10-a. Ți se deschide calea către oportunități profesionale, unele chiar mai vechi, care nu s-au concretizat. Pe moment, vei avea senzația că sunt provocări, dar, de fapt, vor fi menite să te urce, să îți ofere un nou statut. Jupiter te roagă, totuși, să nu te implici în mai multe proiecte decât ai putea duce. Vei avea curajul necesar să planifici o reconversie profesională.

 

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Marte retrograd în Gemeni până în 2023! Relațiile se schimbă. La ce să fim atenți în perioada următoare

 

În perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, Marte va retrograda în Gemeni.

„Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Cu Marte retrograd în Gemeni, trebuie să aveți mare grijă dacă vreți să vă luați permisul sau să vă cumpărați mașină.

Cu Marte retrograd în Gemeni, relațiile cu frații și surorile se schimbă. „Pe moment sunt dinamice, după s-ar putea să vă irite mult. Vă înfuriați din nimic pe ei și ei pe voi. Cu Marte retrograd în Gemeni, o vorbă aruncată s-ar putea să provoace un rău mare”, a spus Daniela Simulescu.

Cu Marte retrograd în Gemeni, evitați să cumpărați produse scumpe, cum ar fi laptopuri.

Cu Marte retrograd în Gemeni, e nevoie de autorități care „să vorbească pe limba noastră”.

Cu Marte retrograd în Gemeni, vor apărea greve. „Oamenii vor dori să plece de unde e stres”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel