Jupiter intră în Gemeni, pe 26 mai 2024. Daniela Simulescu, mesaj pentru câteva zodii afectate de eveniment
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Eveniment astrologic important: Jupiter intră în Gemeni, pe 26 mai 2024. 

Pe 26 mai 2024, Jupiter intră în Gemeni, unde va sta până pe 10 iunie 2025. Ce zodii vor fi afectate? Am aflat de la Daniela Simulescu, celebrul astrolog DC News.

Așadar, pe data menționată avem o schimbare majoră: Jupiter, planeta expansiunii și a oportunităților, pășește în semnul zodiacal al Gemenilor. Această mișcare astrologică marchează începutul unei perioade de transformare și de creștere în domeniul comunicării și al schimbărilor personale. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vorbește despre faptul că Jupiter intră într-un teritoriu bogat în posibilități și provocări, de pe 26 mai 2024.

Ce este important de știut este că Jupiter are o rotație în jurul Soarelui care durează aproximativ 12 ani. Când se află într-un anumit semn zodiacal, Jupiter aduce cu el promisiunea de abundență și creștere în domeniile guvernate de acel semn. Așadar, tranzitul lui Jupiter în Gemeni ne oferă oportunitatea de a ne extinde și de a evolua în domenii precum comunicarea, învățarea și adaptabilitatea.

Ce zodii vor fi afectate aflați pe Spectacola.ro chiar de la Daniela Simulescu:

https://www.spectacola.ro/jupiter-intra-in-gemeni-pe-26-mai-daniela-simulescu-beneficii-pentru-patru-zodii_39099.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel