Jumătate din trupul unei femei a fost descoperit într-un cărucior de cumpărături din New York
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
O parte a trupului unei femei a fost descoperit într-un cărucior de cumpărături din New York. 

Trunchiul unei femei a fost descoperit într-o geantă din interiorul unui cărucior de cumpărături din New York, joi dimineață, a transmis poliția din New York, citată de Breitbart

Un bărbat a dat peste coșul de cumpărături lângă intersecția dintre Pennsylvania Ave. și Atlantic Ave. din Brooklyn, în jurul orei 1:45 dimineața, relatează New York Daily News. Acesta a împins căruțul înainte de a arunca o privire în interiorul genții, unde a găsit trunchiul, extremitățile și capul victimei lipsind, notează WNBC. Bărbatul a sunat la 911.

Victima nu are semne distinctive, care să ajute la identificare

Autoritățile au declarat că trupul nu avea răni produse prin înjunghiere sau împușcare și nu avea tatuaje sau semne care ar putea ajuta anchetatorii să identifice femeia, relatează WABC. Se crede că victima este fie albă, fie hispanica, iar trupul nu părea să fie descompus. Autoritățile s-au uitat la videoclipuri de supraveghere în speranța de a vedea cine a părăsit căruciorul la intersecție, relatează WNBC.

O sursă din poliție a declarat pentru Daily News că ofițerii aflați la fața locului au cercetat zona pentru a căuta părți suplimentare ale corpului, dar nu au fost găsite. Biroul de examinare medicală din New York va încerca să identifice victima, presupusă a fi adultă, prin teste ADN, deoarece identificarea prin fișele dentare și amprentele digitale nu este în prezent posibilă, a adăugat sursa. În plus, biroul va lucra pentru a determina cauza morții acesteia. 

Cazul crimei a uimit New Yorkul

Cazul i-a lăsat pe newyorkezi uimiți. 

„O, Dumnezeule, Iisuse Hristoase, în zilele noastre nimeni nu mai este în siguranță aici. Nu știu ce să fac pentru că lucrez chiar după colț”, a spus Violet Rodriguez pentru WABC.

O altă locuitoare, Cynthia Jimenez, a declarat pentru presă că nu se simte în siguranță în oraș.

„Se spune că New York este un vis, un vis american, dar nu mă simt în siguranță”, a explicat ea. „Vreau doar să fac acest loc mai sigur”.

Vezi și: Un bărbat și-a primit sentința, după ce a DECAPITAT fiica unui diplomat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel