Județul Dâmbovița, pe harta celor mai mari terenuri de golf din Europa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Unul dintre cele mai mari terenuri de golf din Europa se amenajează la Niculești, în județul Dâmbovița, anunță Corneliu Ștefan, președintele PSD al Consiliului Județean Dâmbovița. Este vorba de o investiție de 60 milioane de euro.

"Astăzi, la invitația dezvoltatorului acestui proiect și a primarului comunei Niculești, Dorinel Soare, am participat la înâlnirea în care au fost făcute publice toate detaliile acestui proiect, care va așeza Dâmbovița pe harta internațională a golfului. 

Așadar, la Niculești, vom avea:

- Suprafață dezvoltată, 72,4 ha;

- Teren de golf, 18 trasee – championship size, Academie de Golf;

Country Club:

- clubhouse, restaurante, piscine, centru de wellness, hotel, sală de evenimente, terenuri de sport și locuri de joacă;

- Peste 170 de vile individuale;

- Peste 100 de apartamente.

Astfel de investiții arată că județul nostru și comunitățile locale sunt pregătite să răspundă nevoilor tuturor investitorilor. Suntem un partener de încredere și dăm dovadă de deschidere în ceea ce privește acordarea de sprijin celor care vin să construiască și să dezvolte în Dâmbovița.

Toate acestea echivalează cu crearea de noi #locuri de muncă și #apariția unor #afaceri_locale conexe acestui sport. Felicitări!", a anunțat liderul CJ Dâmbovița.

Oficiile de gazdă au fost făcute chiar de investitorul turc, Metin Dogan.

„Proiectul nostru se extinde pe o suprafață de peste 72 de hectare. Este vorba de un clubhouse, terenuri de tenis, baschet, centru de wellness, 112 apartamente, 170 de vile individuale, toate cu vedere la terenul de golf", a declarat investitorul turc, Metin Dogan.

"Am început proiectul acum o lună și jumătate, iar investiția o să fie undeva la 60 milioane de euro. Prima investiție va fi de 15 milioane de euro și o să se termine la anul marea majoritate a lucrărilor, iar în 2024 vom organiza primul turneu. Când am început acest proiect, domnul primar și domnul președinte al Consiliului Județean ne-au ajutat, ne-au sprijinit, iar pentru acest lucru le mulțumesc mult”, a mai declarat  Metin Dogan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel