Județul care a devenit un șantier în ultimii 4 ani. Claudiu Catana: Se lucrează la drumuri, la poduri și la port / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Claudiu Catana, candidat PSD la alegerile europarlamentare, a vorbit despre dezvoltarea județului Teleorman din ultimii 4 ani.

Claudiu Catana, candidat PSD la alegerile europarlamentare, a fost invitat la DC News, la un dialog alături de analistul politic Bogdan Chirieac, în care a vorbit despre modul în care se dezvoltă județul Teleorman.

„Banii proveniți din fonduri UE și banii din PNRR sunt extrem de importanți pentru dezvoltarea României și a județului nostru (n.r. Teleorman). Județul Teleorman, în ultimii 4 ani, este, din punctul meu de vedere, dar și al datelor, unul dintre județele importante care au atras finanțările europene, fie că discutăm de fonduri UE, fie că discutăm de PNRR.

Și de acum încolo, orice fel de măsură de finanțare, indiferent de impactul pe care îl are, noi vom încerca să o accesăm.

În ultimii 4 ani, domnul președinte al Consiliului Județean (n.r. Adrian Gâdea) s-a mobilizat pentru a atrage aceste fonduri europene. Aceste fonduri se reflectă în momentul de față în teren. Dacă mergem astăzi în județul Teleorman vom vedea că este un șantier în lucru. Se lucrează la drumuri, se lucrează la poduri, se lucrează la port. Pe partea de energie verde, Consiliul Județean, dar și subordonate ale CJ-ului, au accesat astfel de fonduri privind energia verde. Inclusiv compania de apă a implementat un astfel de proiect, astfel încât reduce costurile. Avem soare suficient în Teleorman și profităm de acest lucru!“, a spus, la DC News, Claudiu Catana, candidat PSD pentru Parlamentul European.

VEZI ȘI        -        EXCLUSIV  Autostrada București - Alexandria. ”Astăzi e nenorocire, cozi kilometrice, mai ales în weekend”. Gâdea și Catana dau asigurări: Se va face. Vă spun două motive

Youtube video image

Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Teleorman, CMF: 21240002

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel