Judecătoarea Ancuța Popoviciu va fi transferată la altă instanță
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Captură România TV
Foto: Captură România TV
Ancuța Popoviciu nu-l va mai judeca pe Vlad Pascu în dosarul 2 Mai.

Ancuța Popoviciu, judecătoarea din cazul 2 Mai, va fi mutată de la Mangalia la Constanța, astfel ar putea să nu-l mai judece pe Vlad Pascu pentru accidentul de vara trecută, potrivit Antena 3 CNN.

Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat astăzi transferul magistratului Ioana Ancuța Popoviciu de la Judecătoria Mangalia la Judecătoria Constanța, urmând ca transferul să se facă de la data de 1 iunie 2024.

Judecătoria Mangalia a stabilit un nou termen pentru 23 mai. Dacă nu se va pronunța o sentință la această dată, întregul dosar al lui Vlad Pascu ar putea să fie luat de la capăt de un alt judecător.

CITEȘTE ȘI        -      "Noi nu ne vindem copiii!". Tatăl lui Sebi și mama Robertei, declarații după proces: "Judecătoarea m-a întrebat dacă am fost la înmormântarea fiicei mele"

Judecătoarea Ancuța Popoviciu a fost, de-a lungul timpului, protagonista mai multor momente hilare, unele dintre acestea chiar în sala de judecată. Într-o înregistrare din timpul procesului, Ancuța Popoviciu a întrebat în sala de judecată dacă Sebi este prezent, Sebi fiind unul dintre cei doi tineri uciși de Vlad Pascu în vara anului trecut.

Olariu Andrei Sebastian e prezent?“, a întrebat judecătoarea.

După acest moment, în sala de judecată s-au auzit vociferări, iar judecătoarea a întrebat: „Cum?“.

O femeie din sala de judecată a zis: „Este una dintre victime, care este decedată“.

„A decedat vreo victimă?“, a întrebat nedumerită judecătoarea.

În sală s-au auzit din nou vociferări, după care Ancuța Popoviciu a intervenit: „Vă rog să nu vorbiți! Doar fac prezența părților de pe listă. Vă rog să nu vorbiți peste instanță“.

În altă situație, judecătoarea a părut că vrea să vină să vorbească cu reprezentanții mass-media, însă când a ajuns în fața microfoanelor i-a sfidat pe jurnaliști și a tăcut timp de mai bine de un minut, după care s-a retras.

CITEȘTE ȘI         -        Acuzații grave aduse magistratei din dosarul Vlad Pascu, chiar din sistemul judiciar. Gesturi inexplicabile, dezvăluite din interior

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel