Jucan a denunțat-o la Parchet pe șefa CNA, Georgescu: Îi cer demisia
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
laura-corina-georgescu-dcnews_309x206
laura-corina-georgescu-dcnews_309x206

Membrul CNA Valentin Jucan a reclamat-o la Parchetul General pe șefa Consiliului, Laura Georgescu, pentru fals material în înscrisuri oficiale. Jucan o acuză pe Georgescu că a modificat textul unei decizii de modificare a Codului Audiovizual în momentul transmiterii acesteia către Monitorul Oficial, scrie hotnews.ro.

Valentin Jucan mai precizează în denunțul său că "faptele comise  de doamna Laura Georgescu pot întruni și elemente constitutive ale infracțiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice".

Totodată, Jucan îi retrage sprijinul Laurei Georgescu și îi cere demisia din funcția de președinte al CNA.

Narcisa Iorga, la cuțite cu Laura Georgescu

În deschiderea ședinței publice de joi, Narcisa Iorga și Laura Georgescu s-au contrat serios, prima solicitându-i șefei CNA să nu mai ia nicio decizie în  numele Consiliului , decât cu respectarea legii, altfel va contesta toate deciziile pe care Georgescu le va lua personal în numele CNA.

Valentin Jucan, Narcisa Iorga și Florin Gabrea au acuzat-o de ilegalitate pe președintele CNA, Laura Georgescu, încă de marți, nouă aprilie. Potrivit celor trei membri CNA, în textul deciziei CNA din 28 martie existau două puncte care nu mai apar în textul publicat în MO, unde apare, în schimb o altă prevedere. Laura Georgescu respinge acuzațiile și explică faptul că prevederile care nu au apărut în MO  au fost introduse în ultima sută de metri și nu au apucat să fie supuse perioadei de 30 de zile de dezbatere publică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel