"Jos labele de pe mănăstirile Bucovinei", mesajul unui liberal către Ponta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Prin afişele electorale cu Mănăstirea Voroneţ, PSD încearcă să-şi pună ştampila pe credinţa creştin-ortodoxă, pe Dumnezeu şi pe Biserică, a afirmat, duminică,  liderul PNL Suceava, deputatul PNL, Alexandru Băişanu.

 Alexandru Băişanu a spus că el, ca bucovinean şi creştin-ortodox, nu poate concepe ca PSD să-şi pună ştampila pe credinţă, Dumnezeu şi Biserică, arătând că PSD a amplasat afişe electorale cu sigla partidului aplicată peste Mănăstirea Voroneţ, scrie Mediafax.

"Îi spun lui Victor Ponta: Jos labele de pe credinţa creştin ortodoxă şi de pe bisericile şi mănăstirile Bucovinei!", a afirmat Băişanu.

El a arătat că, prin acţiunile de acest tip, PSD arată că este un partid disperat.

"PSD e un partid disperat. A ajuns acolo unde e datorită nouă, care am fost corecţi. Pierzând cel mai puternic aliat, îşi dă seama că e singur cu doi păduchi: UNPR şi PC", a spus Băişanu.

El a adăugat că, fiind în data de 4 mai, poate numi "patru mai comunişti decât Stalin", enumerându-i pe Victor Ponta, Liviu Dragnea, Ilie Sârbu şi Daniel Constantin.

Liderul PNL Suceava a mai arătat că la alegerile europarlamentare ar trebui să iasă la vot cât mai mulţi români pentru ca europarlamentarii aleşi să reprezinte România, şi nu Ungaria şi s-a întrebat cum se poate să fii mândru că eşti român având ministru al Culturii un ungur.

Ulterior, într-o conferinţă de presă, Băişanu a spus că prin declaraţia sa în ceea ce îl priveşte pe ministrul Culturii a expus o opinie personală, iar preşedintele PNL, Crin Antonescu, a arătat că acesta nu a exprimat poziţia oficială a partidului.

Citește și: Băsescu, mesaj către Ponta aflat în campanie

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel