Jon Voight, tatăl Angelinei Jolie, se află în Bulgaria pentru un nou film
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Facebook Jon Voight
Foto: Facebook Jon Voight
Actorul american Jon Voight se află în Bulgaria pentru un nou film.

Actorul american Jon Voight, tatăl Angelinei Jolie, se află în Bulgaria pentru filmările unei noi pelicule, transmite Rador. Artistul interpretează rolul principal într-un thriller psihologic, care se tornă în studiourile "Nu Boiana", de lângă Sofia.

Voight va petrece în Bulgaria doar zece zile. Pelicula are titlul de lucru "Shadow Land", iar povestea se învârte în jurul personajului lui Voight - un fost preşedinte al Statelor Unite care apelează la un psiholog, pentru că visează în mod obsesiv că se află în pericol. Temerile sale sunt legate de pregătirea unui atentat împotriva sa, ceea ce în cele din urmă se întâmplă.

Marton Csokas joacă rolul unui fost militar ai cărui camarazi de arme sunt împuşcaţi în timpul unei misiuni şi doreşte să se răzbune, convins că personajul lui Jon Voight este de vină pentru baia de sânge. Filmul este regizat de James Bamford, care s-a aflat recent în Bulgaria pentru un alt film.

Cariera lui Jon Voight

Jon Voight s-a născut pe 29 decembrie 1938, în Yonkers, New York. A avut o carieră impresionantă și a jucat într-o varietate de filme și producții de televiziune.

Voight și-a început cariera în teatru, apărând pe Broadway și în alte producții scenice. Primul său rol de film important a fost în filmul "Fearless Frank" (1967), dar a devenit cu adevărat cunoscut publicului larg în urma interpretării sale din filmul "Midnight Cowboy" (1969). Pentru această interpretare, a primit prima sa nominalizare la Premiile Oscar, iar performanța sa a fost lăudată de critici.

În anii 2000, Voight a jucat într-o serie de filme populare, inclusiv "Ali" (2001), unde a interpretat rolul antrenorului lui Muhammad Ali, și "Transformers" (2007) și continuările sale, unde a jucat rolul tatălui personajului principal. A fost, de asemenea, distribuit în serialul de televiziune "Ray Donovan", pentru care a primit un premiu Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un serial de televiziune - dramă.

Pe lângă cariera sa în actorie, Jon Voight este cunoscut și pentru activismul său politic. A fost un susținător vocal al Partidului Republican și a fost implicat în mai multe campanii politice.

Cu o carieră îndelungată și o serie de roluri memorabile, Jon Voight este acum considerat unul dintre cei mai buni actori ai generației sale și a rămas o prezență importantă în industria cinematografică, câştigând cele mai importante premii din industrie - Oscar pentru rolul principal masculin, Globul de Aur şi BAFTA. 

VEZI ȘI: Angelina Jolie visa să devină director de pompe funebre, dacă nu mergea cu actoria. Alte 4 lucruri pe care nu le știi despre ea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel