Joker revine. Joaquin Phoenix rămâne în rolul principal, iar Lady Gaga e în cărți pentru rolul lui Harley Quinn
Autor: Alexandru Negrici | Publicat pe: 14 iun 2022, 08:25
WhatsApp
Joaquin Phoenix la Globurile de Aur. Foto: Agerpres.
Lady Gaga se află în negocieri pentru a se alătura filmului „ Joker : Folie à Deux” ca partenerul lui Joker, Harley Quinn.

Speculaţiile că Harley Quinn ar apărea în film au apărut pentru prima dată la suprafaţă pe 7 iunie, după ce regizorul Todd Phillips a postat coperta scenariului pe Instagram.

Joaquin Phoenix îl va interpreta pe maleficul personaj, iar a face din „Joker 2” un muzical este o altă lovitură îndrăzneaţă a lui Phillips.

Potrivit lui Variety, filmul Joker lansat în 2019 a obţinut încasări de 1 miliard de dolari la nivel mondial şi două premii Oscar.

Toate celelalte detalii despre „Folie à Deux” rămân secrete, aşa că nu este clar dacă Gaga va contribui şi cu muzică compusă de ea la proiect.

G Ad:

Dar actriţa din filmul „A Star Is Born” din 2018, premiat cu un Oscar, ar putea să o joace pe Harley Quinn. Harley Quinn s-a dovedit a fi un personaj durabil pentru Warner Bros. Margot Robbie a jucat rolul de trei ori, în „Suicide Squad” din 2016, „Birds of Prey” din 2020 şi „The Suicide Squad” din 2021.

Filmele lui Phillips fac parte dintr-un alt univers separat de restul filmelor DC Extended Universe.

„Folie à Deux” semnifică delir sau boală mintală împărtăşită de două persoane aflate într-o relaţie strânsă, notează Mediafax.

Imagini virale. Joaquin Phoenix a salvat o vacă şi un viţel de la abator

O înregistrare video dată publicităţii joi îl prezintă pe Joaquin Phoenix salvând o vacă şi un viţel de la un abator din California, la mai puţin de 48 de ore după ce a susţinut un discurs despre drepturile animalelor cu ocazia câştigării premiului Oscar pentru cel mai bun actor, conform publicaţiei The Guardian. 

Imaginile publicate de organizaţia The Farm Sanctuary îl arată pe Phoenix, însoţit de mama sa, Heart, vizitând abatorul Manning Beef din Pico Rivera, alături de reprezentanţi ai organizaţiei The Farm Sanctuary şi de o delegaţie a grupului de activişti pentru drepturile animalelor Los Angeles Animal Save.

Acolo, Joaquin Phoenix a stat de vorbă cu Anthony Di Maria, CEO-ul abatorului, care i-a povestit actorului despre politica sa de a nu ucide mame cu pui. Apoi cei doi au început o dezbatere cu privire la sacrificarea animalelor la abator, activitate pe care Di Maria o numea 'recoltare' iar Phoenix 'crimă'.

Apoi, cei doi au escortat o vacă şi un viţel de 3 zile, care s-a născut la abator, spre un camion. Phoenix a botezat vaca Liberty, iar pe viţel Indigo. 'Nu aş fi crezut niciodată să găsesc un prieten într-un abator, însă întâlnirea cu Anthony şi faptul că mi-am deschis inima spre el, m-a făcut să înţeleg că s-ar putea să avem mai multe lucruri în comun decât lucruri care ne fac diferiţi. Fără gestul său de generozitate, Liberty şi puiul ei Indigo ar fi avut un sfârşit îngrozitor', a susţinut ulterior actorul într-un comunicat.

'Liberty şi Indigo nu vor mai fi expuşi niciodată cruzimii şi nu vor mai fi atinşi de mâini aspre şi neîndurătoare. Speranţa mea este că îl vom vedea pe Indigo crescând alături de mama sa Liberty la Farm Sanctuary şi că ne vom aduce aminte că prietenia poate răsări din cele mai neaşteptate locuri şi că indiferent de cât suntem de diferiţi, bunătatea şi compasiunea trebuie să conducă totul în jurul nostru', a mai susţinut el. Puţini se aşteptau ca poate cele mai memorabile cuvinte rostite la ceremonia de anul acesta a premiilor Oscar să fie despre inseminarea artificială a vitelor.

Însă Joaquin Phoenix s-a folosit de ocazia primirii premiului Oscar pentru rolul magistral din 'Joker' pentru a condamna aceste practici ale crescătorilor de vite, dar şi publicul larg pentru că le acceptă. 'Ne simţim îndreptăţiţi să inseminăm artificial o vacă şi apoi să-i furăm puiul, surzi la mugetele ei de disperare. Apoi îi luăm şi laptele care era pentru viţelul ei şi-l turnăm în cafeaua noastră şi peste cerealele noastre', a susţinut el după primirea premiului Oscar. Ulterior, actriţa Lena Dunham a postat pe Twitter că acest mesaj al lui Joaquin Phoenix a făcut-o să devină vegană, potrivit Agerpres.

Vizionează videoclipul AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro