Jojo, propuneri indecente primite în carieră: Au senzația că li se poate oferi orice în schimbul unui job
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 16 iun 2022, 21:08
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Jojo - Cătălina Grama
Sursa foto: Facebook Jojo - Cătălina Grama
Cătălina Grama (Jojo) a mărturisit că a primit mai multe propuneri indecente, de-a lungul carierei sale.

"Din păcate, în România, dar nu numai, în societatea de astăzi, la nivel global, acest lucru este des întâlnit în orice profesie, nu numai în industria de divertisment. Este regretabil că există un asemenea fenomen și e bine că Viorica Vodă a deschis acest subiect care, până acum, nu a mai fost discutat public, la noi în țară. Vorbind din proprie experiență, eram la o vârstă foarte fragedă când am primit astfel de „propuneri și am simțit că trebuie să tranșez lucrurile, să spun un „Nu foarte clar, să refuz acea situație. Am avut-o pe mama aproape ca sfătuitor și susținător. Există oameni care au senzația că li se permite orice și că li se poate oferi orice în schimbul unui job.

Întâmplarea nu a fost singulară, au mai existat situații în care am fost pusă în fața unor alegeri, în urma unor mesaje foarte clare. De fiecare dată am deschis o altă ușă ca să găsesc acea persoană care să creadă în talentul meu și care să mă prețuiască din punct de vedere profesional. Au fost momente în care am pierdut castinguri, dar nu am renunțat la visul meu. Dar este vorba strict despre experiența personală și nu aș putea să vorbesc în numele altcuiva. Consider că poți spune „Nu, și nu depinde cariera ta de asta.

Astăzi pot spune că toate proiectele în care am fost implicată și care au ajuns la public, pe care oamenii le-au îndrăgit, au fost proiecte frumoase, în care am fost tratată cu respect și apreciere pentru munca mea, alături de oameni care au crezut în talentul meu și în meritele mele profesionale, și față de care voi avea întotdeauna un respect profund", a spus Jojo, într-un interviu pentru viva.ro.

De ce nu s-au căsătorit Jojo și Paul Ipate

"Opt ani cu Paul nici nu îmi dau seama când au trecut. Au fost atât de puțin plictisitori, am avut atât de multe lucruri de făcut, am trecut prin atât de multe etape, încât nu știu unde au zburat anii. Cert este că, atunci când mă uit la prima noastră fotografie împreună, făcută pe un platou de filmare al unui lungmetraj care încă nu a apărut, cred că a fost menit ca noi doi să ne întâlnim, îmi dau seama cât eram de tineri totuși.

Îmi dau seama că ne-am maturizat, ne-am descoperit, am învățat mult unul de la celălalt, ne-am echilibrat, ne-am completat. Și când am fost mai supărați, tot am revenit unul la celălalt, am rămas împreună la bine și la rău, chiar dacă nu suntem căsătoriți. Pentru mine aceste lucruri sunt mult mai importante decât factorul căsătorie. Au fost opt ani fantastici, cu de toate. Am trecut prin foarte multe împreună și ne-am descoperit măsura, am știut cine suntem de fapt și cât de mult însemnăm unul pentru celălalt", a spus Jojo într-un interviu pentru viva.ro.

"Eu am remarcat schimbări"

Cătălina Grama a mai povestit și cum funcționează relația lor. ‘’De schimbat eu nu cred că se poate schimba nimeni, dar o serie de năravuri mai pot fi schimbate sau șlefuite. Eu am remarcat schimbări și la mine, și la Paul, dar pe niște chestiuni acceptabile, care nu ne dor. Ca în orice cuplu care funcționează, trebuie să fii obișnuit și cu defectele celui de lângă tine, să-l apreciezi cu tot ce este. Dar există defecte și defecte. Cu unele ne putem obișnui și putem trăi, iar cu unele nu putem trăi. Aici trebuie să facem diferența și să ne dăm seama lângă ce persoană ne dorim să rămânem și dacă putem trăi pe termen lung lângă o persoană cu acea serie de defecte mai mici sau mai mari. Noi suntem OK cu defectele noastre, avem și simțul umorului, și ne și amuzăm să le scoatem în evidență, și facem și autoironie pe tema asta’’, a mai spus aceasta.

"Primordial este să fii căsătorit cu sufletul"

Cătălina Grama a vorbit și despre modul în care privesc cei doi copii ai săi faptul că ea și tatăl lor, Paul Ipate, au decis să nu se căsătorească, așa cum, probabil, se întâmplă în cazul majorității familiilor.

"Copiii au înțeles foarte clar asta. Noi suntem foarte cinstiți cu copiii noștri și le spunem exact cum stau lucrurile. Au înțeles perfect diferența. Pentru noi, primordial este să fii căsătorit cu sufletul și apoi decizi dacă vrei să fii și în acte. Dacă ești căsătorit cu sufletul, relația va funcționa și cu, și fără acte.

Sunt oameni care nu cred în acte și fug de ele, și sunt oameni care fug după ele. Eu sunt cumva la mijloc, nu cred nici într-o variantă, nici în alta. Consider că cel mai important este ce ți se potrivește și că, de fapt, cea mai importantă este conexiunea sufletelor", a mai spus actrița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?