Urmărește emisiunea live
Johnny Depp și-a făcut cont de TikTok. Primul său mesaj pentru fani, după ce câștigat procesul cu Amber Heard - VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Johnny Depp și-a făcut cont de TikTok.

Johnny Depp și-a făcut cont de TikTok. Actorul pare că a luat decizia de a fi prezent pe rețea socială pentru le mulțumi fanilor săi pentru susținerea pe care i-au acordat-o în timpul procesului de defăimare împotriva fostei sale soții, Amber Heard. Actorul a postat un filmuleț care îl arată pe el ajungând la curtea de justiție în fața unor mulțimime de fani, dar și momente în care cântă la chitară sau se află la concert.

„Către toți susținătorii mei cei mai prețuiți, loiali și neclintiți. Am fost peste tot împreună, am văzut totul împreună. Am mers pe același drum împreună. Am făcut ce era corect împreună, totul pentru că v-a păsat.”, a scris Johnny Depp în descrierea filmulețului.

„Și acum, noi toți vom merge mai departe împreună. Sunteți, ca întotdeauna, angajatorii mei și încă o dată sunt redus la tăcere când vine vorba de cum vă pot mulțumi, nu pot decât să vă spun mulțumesc. Așadar, mulțumesc. Iubire și respectul meu, JD,” a mai spus acesta.

Contul de TikTok a fost deschis ieri, 7 iunie, iar astăzi are deja peste 7,8 milioane de umăritori, asta deși Johnny Depp are postat doar acest singur filmleț.

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger - Love Joys

Johnny Depp, petrecere de pomină, după victoria în instanță împotriva lui Amber Heard. Câți bani a "spart" la un restaurant din UK 

Johnny Depp a sărbătorit cu fast victoria în instanță împotriva fostei  sale soții, Amber Heard, pe care a acuzat-o de defăimare. el ales să petreacă într-un restarant indiant din Birmingham, Anglia, și nu s-a zgârcit la bani.

Celebrul actor în vârstă de 58 de ani a mers la Varanasi duminică seara, unul dintre cele mai bune restaurante indiene din Marea Britanie, alături de muzicianul Jeff Beck, pe care l-a însoțit și pe scenă, la un concert în oraș, dar și cu alți 20 de prieteni din anturajul lor. Johnny Depp a "spart" o sumă uriașă pentru această ieșire în oraș. El ar fi plătit o notă totală de 50.000 de lire sterline, potrivit Daily Mail, care a estimat că închirierea localului a costat până la 30.000 de lire sterline, o sticlă de șampanie rosé a costat 7.500 de lire și o sticlă de vin 1.200 de lire.

Astfel sursa citată scrie că întreg grupul s-a bucurat de un banchet cu mâncare indiană, care fusese special pregătită pentru ei, împreună cu cocktailuri și șampanie Rosé. Actorul ar fi ajuns în restayrantul Varanasi în jurul orei 19 și s-ar fi fotografiat cu personalul localului, prietenii și familia lor, iar aceștia i-ar fi promis că vor păstra secretul vizitei sale. Restaurantul a fost închis pentru toți ceilalți clienți, în timp ce lui Depp și amicilor săi li s-a oferit întreaga locație, grupul plecând în jurul miezului nopții. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel