Urmărește emisiunea live
Johnny Depp, petrecere de pomină, după victoria în instanță împotriva lui Amber Heard. Câți bani a "spart" la un restaurant din UK - Video
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
sursa foto: Agerpres
sursa foto: Agerpres
Johnny Depp a sărbătorit victoria în instanță împotriva lui Amber Heard. 

Johnny Depp a sărbătorit cu fast victoria în instanță împotriva fostei  sale soții, Amber Heard, pe care a acuzat-o de defăimare. el ales să petreacă într-un restarant indiant din Birmingham, Anglia, și nu s-a zgârcit la bani.

Celebrul actor în vârstă de 58 de ani a mers la Varanasi duminică seara, unul dintre cele mai bune restaurante indiene din Marea Britanie, alături de muzicianul Jeff Beck, pe care l-a însoțit și pe scenă, la un concert în oraș, dar și cu alți 20 de prieteni din anturajul lor. Johnny Depp a "spart" o sumă uriașă pentru această ieșire în oraș. El ar fi plătit o notă totală de 50.000 de lire sterline, potrivit Daily Mail, care a estimat că închirierea localului a costat până la 30.000 de lire sterline, o sticlă de șampanie rosé a costat 7.500 de lire și o sticlă de vin 1.200 de lire.

Restaurantul a fost închis. Nimeni altcineva nu a mai avut acces

Astfel sursa citată scrie că întreg grupul s-a bucurat de un banchet cu mâncare indiană, care fusese special pregătită pentru ei, împreună cu cocktailuri și șampanie Rosé. Actorul ar fi ajuns în restayrantul Varanasi în jurul orei 19 și s-ar fi fotografiat cu personalul localului, prietenii și familia lor, iar aceștia i-ar fi promis că vor păstra secretul vizitei sale. Restaurantul a fost închis pentru toți ceilalți clienți, în timp ce lui Depp și amicilor săi li s-a oferit întreaga locație, grupul plecând în jurul miezului nopții.

Mohammed Hussain, director de operațiuni al Varanasi, care este considerat unul dintre restaurantele indiene de top din Marea Britanie, a declarat pentru MailOnline: „Am primit un telefon din senin duminică după-amiază, spunând că Johnny Depp a vrut să vină să mănânce cu un grup de oameni. Am fost șocat și la început, m-am gândit că nu e adevărat, dar apoi a sosit echipa lui de securitate, a verificat restaurantul și le-am lăsat să aibă tot localul pentru că eram îngrijorați că ar putea fi deranjat de alți meseni".

Hussain a adăugat: „Este un tip foarte drăguț, cu picioarele pe pământ. A petrecut mult timp vorbind cu personalul, prietenii și familia noastră și a fost fericit să pozeze cu ei. N-ai fi crezut niciodată că este o vedetă atât de mare. A avut mult timp pentru noi toți.”

Johnny Depp s-a dus în Marea Britanie pentru a i se alătura lui Jeff Beck în turneul său și ar mai avut apariții în public.

Amber Heard a pierdut procesul cu Johnny Depp. Experții au explicat de ce: Jurații l-au iubit

Amber Heard a pierdut procesul cu Johnny Depp deoarece nu a fost credibilă în fața instanței și pentru că nu are ”puterile de vedetă” ale fostului ei soț, sunt de părere unii experți contactați de Insider, la câteva ore după ce verdictul a fost anunțat miercuri.

Johnny Depp a dat-o în judecată pe Amber Heard, susținând că aceasta i-a distrus reputația printr-un articol de opinie din Washington Post din 2018, în care a afirmat că a fost victima violenței domestice. La rândul ei, Heard l-a dat și ea în judecată, și timp de mai multe zile a stat în fața judecătorilor descriind mai multe incidente, în care a spus că Depp a agresat-o fizic și sexual în timpul relației lor. 

Jjuriul a fost în mare parte de partea lui Johnny Depp, constatând că Amber Heard l-a defăimat pe Depp în toate cele trei declarații pentru care a fost dată în judecată și i-a acordat lui Depp un total de 15 milioane de dolari daune morale. Juriul a mai constatat că Depp a defăimat-o pe Heard, dar numai pe una dintre cele trei declarații pentru care ea l-a dat în judecată și i-a acordat lui Amber Heard doar 2 milioane de dolari daune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel