Johnny Depp nu pierde timpul. Noua sa parteneră, o superbă roșcată, l-a însoțit la repetițiile unui concert
Autor: Andreea Ditcov | Publicat pe: 21 iul 2022, 14:20
WhatsApp
Johnny Depp își continuă viața dată peste cap de acuzațiile și procesul intentat de fosta sa soție, Amber Heard. 

Johnny Depp este un om care nu pierde timpul și își trăiește viața, poate chiar mai mult acum că drama fostei sale soții, Amber Heard, pare să se fi sfârșit într-un final. Se pare că actorul ar avea o nouă parteneră. Depp a fost văzut ieșind duminică în Italia, unde se află pentru a cânta la Festivalul de Jazz din Umbria alături de colegul său, rockerul Jeff Beck. Cei doi formează un duo muzical acest moment, și au oferit concerte de mai bine de o lună.

În ultimele imagini surprinse de paparazzi, Depp coboară dintr-o dubiță în drum spre repetiții, iar alături de el apare o însoțitoare atrăgătoare, tânără și roșcată. 

Într-adevăr, această fată misterioasă părea să fie singura care îl însoțește pe artist, dându-i o geantă la un moment dat, informează TMZ. Ar putea fi doar o angajată care lucrează cu el în turneu sau, desigur, ar putea fi o nouă parteneră de viață, deși nu există prea multe dovezi care să demonstreze asta.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Radio Hoy (@radiohoycl)

Heard a depus o cerere de anulare a despăgubirilor

Între cei doi nu a fost surprins vreun moment de tandrețe, dar tânăra pare să fie fericită, afișând un zâmbet larg în prezența actorului. Toată lumea pare să fie fascinată de cine va fi următoarea parteneră de viață a lui Depp în aceste zile: mai întâi s-a speculat despre Camille Vasquez, informația fiind dezmințită. 

Cererea lui Heard, pentru anularea plăților compensatorii rezultate în urma procesului a fost respinsă de o instanță de judecată, iar ultima soluție pentru aceasta ar fi un recurs, dar care s-ar putea anunța foarte costisitor. 

Între timp, Johnny continuă să se bucure de soare, de Europa și de compania prietenilor săi. 

Johnny Depp i-a dedicat o melodie fostei soții. ”Un câine cu mâncărimi”

Johnny Depp pare să o numească pe fosta sa soție Amber Heard ”un câine” într-o melodie de pe noul său album compus alături de Jeff Beck. The Sunday Times a publicat câteva dintre versuri într-o recenzie a albumului, ”18”, care urmează să fie lansat vineri. Depp este creditat drept scriitorul a două melodii de pe album. Potrivit The Sunday Times, ambele piese par să facă referire la procesul de șapte săptămâni pentru defăimare dintre Depp și Heard.

O melodie, ”Sad Motherfuckin’ Parade”, pare să facă aluzie la Heard fără a o numi în mod direct. Potrivit criticului din Sunday Times, Jonathan Dean, Depp cântă: ”Stai acolo ca un câine cu mâncărimi vechi de șapte ani. Și cred că ai spus destule lucruri pentru o singură noapte nenorocită”.

”O mâncărime veche de șapte ani” se referă la momentul când un unui partener dorește să părăsească o relație după șapte ani, un fenomen des întâlnit în relațiile de lungă durată. Depp și Heard au divorțat după 15 luni. Într-un alt vers, Depp cântă: ”Dacă aș avea un ban, nu ți-ar ajunge pe mână”. Ideea melodiei pare să se alinieze cu sugestia avocaților lui Depp că bătălia juridică nu a fost despre bani și că Depp ar putea renunța în cele din urmă la daune.

În mesajele text citite în timpul procesului, Depp a descris-o pe Heard ca fiind ”materialistă”, după ce a cerut divorțul în 2016 și a primit un ordin de restricție împotriva actorului din producția ”Pirații din Caraibe”. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?