Johnny Depp a depus mărturie preț de trei ore împotriva lui Amber Heard. ”Nu aveam voie să am o voce”
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Actorul Jonny Depp a depus mărturie în fața instanței împotriva fostei sale soții, Amber Heard, relatând, la rândul său, abuzul la care a fost supus. 

Actorul Johnny Depp și-a reluat mărturia în tribunalul din Fairfax, Virginia, în cazul de defăimare care se judecă împotriva fostei sale soții, Amber Heard. Depp a discutat despre natura schimbătoare a relației sale cu Heard în prima mărturie depusă miercuri.

El l-a acuzat-o pe Heard că l-a înjurat și că a făcut comentarii înjositoare despre el în relația lor, comentarii care s-au transformat în certuri.

”Nu aveam voie să am dreptate, nu aveam voie să am o voce”, a spus Depp, citat de CNN

În mărturia sa care a ținut aproximativ trei ore de marți, actorul nominalizat la Oscar a vorbit în detaliu despre acuzațiile de abuz domestic ale lui Heard, istoricul său cu abuzul de substanțe interzise și experiența sa din copilărie cu o mamă abuzivă. Citește AICI articolul nostru despre prima mărturie depusă. 

Depp susține că e nevinovat

Depp și-a menținut nevinovăția și a mărturisit marți că, deși el și Heard s-au certat în timpul relației lor, nu a „lovit niciodată o femeie”.

Depp și Heard s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei ”The Rum Diary” în 2009, s-au căsătorit în 2015 și au divorțat cu acuzații de comportament deviant insinuate de ambele părți.

Cuplul și-a stabilit divorțul în august 2016, publicând o declarație comună în care scria parțial: ”Relația noastră a fost intens pasională și uneori volatilă, dar mereu legată de dragoste”.

Heard l-a lăsat pe actor fără un deget

Fosta asistentă privată a lui Johnny Depp, Debbie Lloyd spune că l-a însoțit pe Depp în Australia pentru filmările peliculei Pirații din Caraibe 5, în martie 2015. Ea spune că au fost însoțiți de medicul Kipper. 

Lloyd își amintește că Depp avea pământ și murdărie pe mâini în acel moment, dar nu își amintește să fi văzut bucăți de sticlă întinse prin casă. Ea spune că l-a însoțit apoi pe Depp la spital împreună cu doctorul Kipper, cu ei venind și asistentul lui Depp și unul dintre agenții săi de securitate. Citește continuarea AICI: Procesul Depp-Heard. Administratorul proprietății din Austalia a fost cel care a găsit degetul secerat al actorului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel