Data actualizării:
Data publicării:

John Travolta a fost la un pas de moarte. A povestit totul abia acum. ”Am crezut că totul s-a terminat”

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Facebook, John Travolta
foto: Facebook, John Travolta
Iată ce i s-a întâmplat starului cu ani în urmă. În acele clipe a crezut că-și va pierde viața!

John Travolta, în vârstă de 69 de ani, a trăit un moment înfricoșător care l-a făcut să se teamă că își va pierde viața. În acele clipe îngrozitoare, actorul și-a spus: "Asta este, nu-mi vine să cred că voi muri."

Incidentul a avut loc în anul 1992, când actorul John Travolta se afla la manșa unui avion corporativ. Din cauza unei defecțiuni electrice, aeronava, care se îndrepta spre New York, a fost nevoită să aterizeze de urgență pe Aeroportul Internațional din Washington. În acele momente tensionate, Travolta a simțit că își va pierde viața. Cu atât mai amplificate au fost emoțiile, având în vedere că starul era însoțit de familia sa. „Știu cum e să crezi că o să mori. Aveam două motoare cu reacție bune, dar nu aveam instrumente, nici electrică, nimic... Am crezut că totul s-a terminat.” „Aveam familia la bord și mi-am spus, asta este, nu-mi vine să cred că voi muri în acest avion!”, a povestit el pentru New York Post.

În cele din urmă, John Travolta a reușit să aterizeze în siguranță, folosind frâna de urgență. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă clipele de groază, spune el, l-au marcat mulți ani după incident.

Inspirat de această experiență de-a dreptul traumatică, starul de la Hollywood a decis să accepte rolul în scurtmetrajul intitulat „The Shepherd”. Filmul relatează povestea unui pilot al Royal Air Force care se întoarce acasă peste Marea Nordului în Ajunul Crăciunului, dar se confruntă cu riscul de a-și pierde viața din cauza unei defecțiuni electrice, o situație similară cu cea prin care a trecut și John Travolta în propriul său episod dramatic.

         

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel