Joe Biden, umilință groaznică în plină campanie: ”Grasule... mincinosul naibii!” VIDEO viral
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Joe Biden, principalul favorit să îl înfrunte pe Donald Trump la președinția SUA din partea democraților, a fost în centrul unui episod revoltător.

Aflat în Iowa, în timpul unui eveniment electoral, Joe Biden, fost vicepreședinte în mandatul președintelui Barack Obama, a fost întrebat de către un votant despre scandalul în care se află, după ce Biden, pe vremea când era vicepreședinte, a pus autoritățile din Ucraina sub presiune pentru a demite un procuror general care ancheta angajarea fiului lui Joe Biden la o companie din Ucraina unde câștiga nu mai puțin de 50.000 dolari pe săptămână. Ca răspuns, democrații au inițiat procedura de demitere a președintelui Trump, acuzat că a intervenit politic pentru ca Ucraina să ancheteze faptele de corupție.

Votantul, care s-a prezentat un fermier în vârstă de 84 de ani, l-a mai întrebat pe Biden (77 de ani) dacă nu consideră că este prea în vârstă pentru a candida la președinția SUA.

Joe Biden a reacționat ironic și a început să îl jignească pe votantul american din Iowa. Biden l-a întrerupt și l-a numit ”damn liar” (n.r. - mincinosul naibii) iar mai apoi i s-a adresat fermierului american pe care l-a făcut ”gras”.

Imaginile au devenit virale pe internet, stârnind critici dure la adresa lui Joe Biden, principalul favorit din partea democraților în cursa pentru Casa Albă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel