Joe Biden l-a prezentat pe "Commander", noul său câine - VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Joe Biden l-a prezentat pe "Commander", noul său câine / Foto: Facebook Joe Biden
Joe Biden l-a prezentat pe "Commander", noul său câine / Foto: Facebook Joe Biden
Joe Biden l-a prezentat pe "Commander", noul său câine.

Joe Biden are un nou câine. Președintele american l-a prezentat luni pe Twitter pe noul locuitor patruped al Casei Albe, un căţel numit "Commander", notează Agerpres, citând AFP.

"Bine ai venit la Casa Albă, Commander", se poate citi în legenda unei fotografii postate pe contul oficial de Twitter al preşedintelui şi aratând un căţeluş, care pare a fi un ciobănesc german, alergând cu o minge în gură.

O înregistrare video pe acelaşi cont îl prezintă publicului pe "noul micuţ al familiei Biden".

În videoclip, căţelul poate fi văzut îndreptându-se în fugă spre preşedintele SUA - "Commander in chief", comandant-şef al forţelor armate - care îl salută cu "Hey, pal" (Hei, amice).

Joe Biden este, de asemenea, filmat aruncând o minge sau intrând în Casa Albă cu căţelul în lesă, alături de soţia sa, Jill.

Preşedintele american suferă de o cotă de încredere foarte scăzută şi se confruntă cu numeroase blocaje politice, precum şi cu o resurgenţă a COVID-19.

Serviciile sale nu au oferit imediat detalii despre acest nou însoţitor, a cărui sosire va declanşa cu siguranţă o puternică curiozitate într-o ţară în care animalele de companie sunt deosebit de iubite şi răsfăţate.

Joe şi Jill Biden s-au mutat la Casa Albă cu doi câini, doi ciobăneşti germani.

Ei au anunţat pe Twitter în iunie anul trecut decesul celui mai în vârstă, Champ, la 13 ani. Celălalt câine, Major, este primul animal prezidenţial trecut printr-un adăpost.

Major, care a muşcat doi angajaţi ai Casei Albe la câteva săptămâni distanţă, a fost trimis în apropiere, în statul Delaware, fieful familiei Biden, printre altele pentru a lua lecţii de dresaj.

„Major e antrenat acum, e cuminte. El doar... tot ce face este să-i lingă și să dea din coadă. 85% din oamenii de la Casa Albă îl iubesc. (...)  Nu l-am alungat de acasă. Urma să fim plecați mai multe zile și eu și soția și ne-am gândit că le va fi mai bine în casa pe care o cunosc”, a afirmat atunci Joe Biden. Vezi mai mult AICI.

În primăvară, s-a vorbit că o pisică se va alătura cuplului prezidenţial la Casa Albă, dar planul nu s-a concretizat deocamdată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel