Data publicării:

Joe Biden, gafă. A spus că Trump e președintele în exercițiu. Apoi a spus că e un „învins“ / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Agerpres
Agerpres
Președintele american Joe Biden a spus că Donald Trump ar fi, de fapt, „președintele în exercițiu“.

Joe Biden a spus că Donald Trump este „președintele în exercițiu”, în timpul unui discurs economic ținut în statul american Carolina de Sud, scrie Daily Mail.

Pe lângă criticarea lui Trump despre punctul său de vedere asupra economiei SUA, Biden a mai spus că rivalul său republican nu a susținut drepturile cetățenilor de culoare și reprezintă o amenințare la adresa democrației.

„Consumatorii americani au încredere reală în economia pe care o construim. Permiteți-mi să vă spun cine altcineva observă asta - Donald Trump”, a spus Biden în discursul său.

Președintele a devenit apoi confuz, a bolborosit niște cuvinte, după care și-a adunat gândurile și a spus: „Ați văzut despre ce a spus recent că dorește? Că vrea să vadă economia prăbușindu-și anul acesta? Președintele în exercițiu.

De asemenea, Biden l-a catalogat pe Trump drept „învins”, afirmând că rivalul său republican „refuză” să viziteze un cimitir din Franța în onoarea soldaților americani căzuți.

„Și s-a referit la acești eroi, și citez, ca fiind „răpiți și învinși”. El chiar a spus asta! Cum îndrăznește să spună asta!”, a spus Biden.

„Singurul învins pe care îl văd este Donald Trump”, a spus Biden.

Președintele a adăugat că Trump „știe” că economia SUA este „bună și puternică și din ce în ce mai puternică”.

„Știe că, deși este bine pentru America, este rău pentru el din punct de vedere politic”, a continuat Biden.

Cea mai nouă gafă a lui Biden a venit imediat după ce a avut probleme la un alt discurs ținut la o fabrică de bere din Wisconsin, unde l-a numit pe Trump „profesor” mai degrabă decât „predecesor”, înainte de a se corecta.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel