Joe Biden, avertisment pentru autorităţile din SUA. "Atenţie să nu redeschideţi prea repede"
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 04 Martie, 07:30
Sursa Foto: Unsplash
Preşedintele SUA, Joe Biden, avertizează autorităţile statelor americane să nu se relaxeze prea devreme în lupta cu COVID-19. 

Texasul a anunţat marţi sfârşitul măştilor obligatorii şi redeschiderea magazinelor şi restaurantelor la "100%" de săptămâna viitoare. Mississippi a făcut aceeaşi alegere, cu începere de miercuri: "Este timpul", a scris pe Twitter guvernatorul Tate Reeves.

VEZI Mai multe state din SUA renunţă la mască şi la restricţii

Aceste măsuri, justificate în special de campania masivă de vaccinare în curs, l-au consternat pe noul lider de la Casa Albă. Este o "mare greşeală", a declarat Joe Biden, pe urmele principalilor responsabili sanitari federali. "Ultimul lucru de care avem nevoie este o gândire de tip Neanderthal care spune că totul este în regulă acum, scoateţi-vă măştile, uitaţi de toate astea", a insistat preşedintele democrat, fidel mesajului de prudenţă pe care îl transmite legat de pandemie.

"Nu este momentul să ridicăm toate restricţiile", a insistat, de asemenea, miercuri dimineaţă, directoarea Centrelor pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC) din Statele Unite, Rochelle Walensky, conform Agerpres. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro