Jocul pe care-l face PSD la alegerile europarlamentare. Dezvăluiri din interior: Nu avem niciun fel de emoție
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
PSD - PNL/ Inquam Photos / Octav Ganea
PSD - PNL/ Inquam Photos / Octav Ganea
Declarațiile au fost făcute în exclusivitate pentru DCNews.

”Jocurile de sumă nulă înseamnă că pentru ca cineva să fie pe locul unu, să câștige, altcineva, în mod automat, trebuie să fie pe locul doi, să piardă. Iar jocurile de cooperare sunt cele în care câștigăm cu toții. Nu unii pierd și alții câștigă. Noi vrem să jucăm jocurile cooperării, dar dacă vedem că se joacă jocuri competiționale, de sumă nulă, nu avem niciun fel de emoție să intrăm în arenă și să le jucăm, să câștigăm pentru românii care votează și ale căror interese le apărăm în Parlamentul European” a spus Andi Cristea, candidat PSD pentru Parlamentul European, în cadrul interviului acordat DCNews.  

Andi Cristea a fost în studioul DCNews și DCNewsTV alături de Gheorghe Șoldan, candidat PSD pentru Consiliul Județean Suceava, în emisiunea moderată de jurnalistul Val Vâlcu. Cei doi invitați au abordat teme diverse, de la salarii până la autostrăzi sau Inteligența Artificială. 

Vezi aici emisiunea: 

Youtube video image

Amintim că-n 9 iunie 2024 vom avea alegeri locale dar și alegeri europarlamentare. 

În cadrul emisiunii, Andi Cristea a vorbit și despre rolul europarlamentarului la Bruxelles, spunând că: ”Noi vrem un joc al cooperării unde fiecare este reprezentat și fiecare interes național este respectat. Dacă va fi nevoie să fim asertivi, în modul de decizie sau modul de influențare a deciziei, nu ne ferim să batem cu pumnul în masă, dar noi mergem acolo, în esență, să fim buni europeni, să fim implicați în acest joc al cooperării, dar la finalul zilei, misiunea noastră este să apărăm interesele românilor noștri care ne votează”. Vezi aici mai mult

Partidul Social Democrat - Alianta PSD-PNL CMF: 41240002

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel