Vezi ce clădire istorică seamănă cu Angry Birds
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Popularitatea celebrului joc Angry Birds, cu păsări nebune și zgomotoase care dărâmă tot timpul câte ceva, este motivul pentru care o biserică americană, construită la mijlocul secolului trecut, a devenit, la rându-i, celebră.

Potrivit apropo.ro, mii de oameni vin anual la Madera Beach, în Florida, numai pentru a face fotografii cu biserica de acolo, doar pentru că seamănă izbitor cu un "personaj" al celebrului joc Angry Birds, cel care este prezent şi în logo-ul aplicaţiei.

Inițial, localnicii nu înțelegeau motivul pentru care tot mai mulți turiști veneau să le fotografieze biserica, însă acum, situația îi amuză: "Habar nu aveam că biserica noastră a devenit un hit pe internet şi, de aceea, eram intrigată de numărul mare de turişti care veneau să o fotografieze. Acum am aflat de ce şi sunt bucuroasă că putem face oamenii să zâmbească", a declarat Dee Dee Parker, o localnică.

Forma deosebită a bisericii din Madera Beach, construită în 1944, avea rolul de a indica navelor direcţia est-vest, construcția fiind amplasată pe coastă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel