Data publicării:

Jessie J cântă în premieră la București. Când va urca pe scena Unforgettable Festival 2024

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Facebook, Jessie J
foto: Facebook, Jessie J
Superstarul internațional Jessie J va urca pe scena Unforgettable Festival și promite un spectacol de excepție. 

Jessie J, celebră pentru piesa "Price Tag" și colaborările cu Black Eyed Peas, va performa pe scenă alături de Lara Fabian, Havasi, Garou, Al Bano și Romina Power, Gheorghe Zamfir, Gipsy Kings și mulți alții la Unforgettable Festival, care se va desfășura între 13 și 15 septembrie la Romexpo. 

Cine este Jessie J

Cunoscută pentru hituri precum "Price Tag", "Domino" și "Bang Bang", Jessie J va aduce o explozie de energie și carismă la Romexpo, transformând scena într-un show de neuitat. Fanii vor fi electrizați de vocea ei impresionantă și de un duet unic pregătit special pentru acest eveniment.

Spectatorii se pot aștepta la o performanță memorabilă, în care energia, carisma și talentul ei de a combina ritmuri captivante cu mesaje puternice vor transforma scena într-un veritabil teren de joacă al muzicii live. Jessie J va aduce un suflu proaspăt festivalului, marcând una dintre cele mai vibrante și dinamice prestații ale acestei ediții.

Youtube video image

Cu 12 spectacole ce vor avea drept protagoniști 20 de artiști de renume internațional, Festivalul Unforgettable promite să fie un eveniment de excepție. Printre vedetele prezente se numără Al Bano și Romina Power, celebrul duo italian care va încânta publicul cu melodiile ce au dominat Europa în anii '80. Julien Dassin va aduce un omagiu tatălui său, Joe Dassin, interpretând într-o manieră contemporană hiturile acestuia. Gipsy Kings ne vor încânta cu ritmurile lor de flamenco și rumba, Lara Fabian și Garou vor aduce pe scenă un mix de pop internațional și rock, Havasi, faimosul pianist din Ungaria, va cânta, cel mai porbabil, muzică clasică și rock cu elemente electronice iar toți ceilalți vor completa atmosfera "de foc" care se anunță în această toamnă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel