Urmărește emisiunea live
Jennifer Aniston și Brad Pitt, momente intime în culise. Imagini virale
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Jennifer Aniston și Brad Pitt au avut câteva momente intime în culisele unui eveniment la care au fost premiați. Imaginile cu cei doi au devenit virale. S-au împăcat?

Brad Pitt și Jennifer Aniston au atras privirile tuturor la decernarea premiilor SAG Awards 2020, iar fanii celor doi au avut cele mai bune reacții, după ce i-au văzut pe cei doi extrem de apropiați în culise, în timp ce se felicitau pentru premiile pe care le-au câștigat.

Deși au negat de nenumărate ori faptul că sunt mai mult decât buni prieteni, zâmbetul lui Brad când vine vorba de Jennifer stârnește din ce în ce mai mult curiozitatea publicului în ceea ce privește împăcarea lor. 

Momentul surprinzător și emoționant al lui Brad

Cei doi actori au fost surprinși și în momenetul în care Brad Pitt i-a prins mâna lui Jennifer. 

În plus, unul dintre cele mai emoționante și surprinzătoare momente a fost cel în care Brad Pitt a plâns, în timp ce urmărea din culise discursul pe care Jennifer Aniston l-a avut pe scenă.

Discursul amuzant al lui Brad Pitt

Cu toate acestea, Brad Pitt a avut un discurs neașteptat atunci când a urcat pe scenă pentru a primi trofeul. Mai exact, pe lângă mulțumirile către echipa sa, el a vorbit și despre profilul de Tinder. „Voi adăuga asta la profilul meu de Tinder. Mulțumesc frații și surorile mele. Acest lucru înseamnă mai mult decât vă puteți imagina. Aș vrea să știți că urmăresc totul. Mă uit la voi toți și munca a fost incredibilă, așa că vă mulțumesc", citează elle.ro

 
 
 
View this post on Instagram

No one told us life was gonna be this way, but we are now contractually obligated to share every single angle of this Brad and Jen #SAGAwards moment. (????: Getty Images)

A post shared by E! News (@enews) onJan 20, 2020 at 11:30am PST

 
 
View this post on Instagram

Look who reunited backstage at the #sagawards. ????: @gettyentertainment

A post shared by Hollywood Reporter (@hollywoodreporter) onJan 19, 2020 at 6:39pm PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel