Jean-Claude Van Damme s-a filmat cu soldații ucraineni - Video
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Jean-Claude Van Damme s-a filmat cu soldații ucraineni / Foto: Captură video Youtube
Jean-Claude Van Damme s-a filmat cu soldații ucraineni / Foto: Captură video Youtube
Actorul  J ean-Claude Van Damme s-a filmat cu soldații ucraineni.

Jean-Claude Van Damme s-a întâlnit cu soldații ucraineni în regiunea Tanscarpatia. Actorul a fost filmat fiind înconjurat de militari și strigând "Slavă Ucrainei". Videoclipul a fost distribuit de activistul Serghei Sternenko pe canalul său de Telegram, scrie Realitatea.md.

Cu câteva zile în urmă, actorul a fost observat într-o clinică privată din Zaporojie. Van Damme nu a comentat apariția și le-ar fi interzis medicilor să divulge motivul vizitei sale.

Anterior, TSN a raportat că Jean-Claude Van Damme a vizitat unul dintre spitalele private din Ujhorod, regiunea Zakarpattia din vestul Ucrainei. O fotografie cu actorul a fost publicată pe 8 decembrie de medicul acestui spital, dar ulterior postarea a dispărut de pe rețelele sale de socializare. Surse TSN au remarcat că actorul în vârstă de 62 de ani a vizitat clinica din cauza faptului că nu se simțea bine, scrie Meduza.

Starul de la Hollywood nu s-a expus pe seama războiului din Ucraina și nu și-a afișat sosirea. Potrivit presei ucrainene, acest lucru s-ar datora prieteniei sale cu președintele rus Vladimir Putin și liderul cecen Ramzan Kadîrov. Totuși, după începerea invaziei ruse în Ucraina, el a scris pe rețelele de socializare: "Îmi doresc pace întregii lumi".

Pe 13 decembrie, fotografii comune cu Van Damme au fost publicate și de ofițerii de poliție ucraineni, inclusiv Oleksiy Beloshitsky, prim-adjunct al șefului Departamentului de poliție de patrulare al Ucrainei. Van Damme se află în Ucraina pentru a doua oară. În 2020, actorul a călătorit în țara vecină pentru a se filma în comedia "The Last Mercenary".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel