Jean-Claude Van Damme intonează imnul României. Actorul a avut un mesaj pentru ţara noastră
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Mihai
WhatsApp
Captura Tiktok
Captura Tiktok
Mesajul viral al celebrității americane Jean-Claude Van Damme de ziua națională a României stârnește dorințe de a-l vedea în rolul de președinte.

Actorul Jean-Claude Van Damme a fost filmat într-un moment de emoție ascultând imnul României în mașină, și şi-a împărtășit gândurile cu fanii într-un mesaj special.

Deși filmarea cu marele actor care ascultă imnul „Deșteaptă-te, române!” nu e actuală, românii au fost la fel de entuziasmați să îl vadă pe actor în această ipostază. Ba mai mult, unii l-au propus în funcția de președinte al României!

„Hei, România! Zi Națională fericită, fericită! Mă aștept să fie o zi grozavă pentru tine. Mulțumesc tuturor fanilor mei. Fără voi nu aș fi astăzi aici. Vă mulțumesc tuturor!”, ne-a transmis protagonistul multor filme de acțiune, dar nu numai, de peste hotare.

@anarchyss

TRAIASCA NATIA ROMANA! SUS CU EA! ✋????????????

♬ sunet original - CZC PREZENT

După această urare, fanii s-au înflăcărat și l-au cerut pe actor drept președinte al României, în locul lui Klaus Iohannis: „Jean Claude Van Damme președintele României”, „Mai mult iubește Van Damme România decât Iohannis”.

Alții i-au mulțumit pentru că le-au făcut copilăria mai frumoasă cu filmele lui: „Din cauza ta mă băteam cu frati-miu când se termina filmul cu tine. Eu eram Van Damme și frati-miu Bruce Lee”, „Un mare actor! Care nu e plin de figuri că alții! Un om care s-a îndrăgostit de România! Cu filmele lui am crescut!”, „Numai eu am senzația că Van Damme e român? Am crescut cu filmele lui”, „Este mai român că românii…te respect, cu tine am crescut…”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel