Jason Statham și Rosie Huntington au devenit părinți pentru a doua oară
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Fotografie creată de Rene Asmussen, de la Pexels
Fotografie creată de Rene Asmussen, de la Pexels
Jason Statham și Rosie Huntington au devenit părinți pentru a doua oară. Modelul a născut o fetiță. 

„Îngerul” Victoria’s Secret Rosie Huntington-Whiteley, în vârstă de 34 de ani, a născut în urmă cu trei zile, la Londra, o fetiță, potrivit Daily Mail, care citează un membru al familiei. 

Rosie Huntington-Whiteley și-a anunțat sarcina în vara anului trecut, printr-o fotografie postată pe Instagram. În luna ianuarie, Rosie Huntington-Whiteley a publicat o fotografie într-o rochie mulată, de culoarea pielii. Atunci a și dat de înțeles că se apropie momentul nașterii. 

Cei doi s-au logodit în 2016, după circa șase ani de relație. Jason Statham și Rosie Huntington mai au împreună un copil, pe Jack, în vârstă de patru ani. 

Deși sunt logodiți de câțiva ani, modelul spunea, în 2018, că nunta nu este o prioritate. 

„De abia așteptăm momentul. Însă nu este o prioritate pentru noi, suntem fericiți. Cred că va fi mai amuzant să o facem când copilul va fi mai mare și se va putea implica. Ne-am concentrat pe muncă foarte mult, apoi a apărut Jack. Cu siguranță vorbim despre asta și de abia așteptăm”, spunea atunci modelul. 

Rihanna a anunțat recent că este însărcinată 

Rihanna este însărcinată. Artista în vârstă de 33 de ani și iubitul ei, A$AP Rocky, vor deveni părinți anul acesta. 

Cei doi au făcut o ședință foto în New York, prin care au confirmat zvonurile din ultima perioadă. Cântăreața apare în imagini cu o burtică de gravidă destul de dezvoltată, semn că sarcina are deja câteva luni, scrie People

VEZI IMAGINILE AICI. 

Artista din Barbados a fost numită „iubirea vieții” de rapperul din Harlem, New York, într-un interviu cu GQ. Zvonurile privind faptul că ei ies la întâlniri datează din 2013, când Rocky a susținut-o pe cântăreață în timpul Turneului Mondial Diamonds.

„Pentru mine, ea valorează cât milioane de alte femei. Când știi, pur și simplu știi. Ea este aleasa”, a transmis rapperul. Rihanna și ASAP Rocky au participat în videoclipul rapperului pentru piesa „Fashion Killa” din 2013.

Anul trecut, Rihanna a intrat oficial în topul miliardarilor

Rihanna a devenit astfel, în 2021, cea mai bogată cântăreață din lume și a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey, scria Forbes.

Artista a ajuns la o avere de 1,7 miliarde de dolari din afacerile cu lenjerie intimă, cosmetice și din muzică, transmitea atunci BBC. Cea mai bogată femeie din showbiz, Oprah Winfrey, are o avere de 2,7 miliarde de dolari. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel