Jason Momoa, depistat cu Covid-19 după premiera filmului „Dune”. Primele declarații ale actorului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Jason Momoa, depistat cu Covid-19 după premiera filmului „Dune”. Primele declarații ale actorului
Jason Momoa, depistat cu Covid-19 după premiera filmului „Dune”. Primele declarații ale actorului
Jason Momoa a spus care este starea sa de sănătate după ce s-a infectat cu COVID-19.

Jason Momoa, în vârstă de 42 de ani, se află în autoizolare în casa sa din Marea Britanie, după ce fost depistat pozitiv la COVID-19. Actorul a spus că se simte bine și le-a mulțumit fanilor care i-au transmis mesaje și gânduri bune. El a precizat, într-un story pe Instagram, că nu este exclus să fi contactat virusului după ce a luat parte la premiera filmului "Dune", acolo unde s-a întâlnit cu foarte mulți oameni, scrie Digi24.ro.

„Am fost testat cu COVID imediat după premieră. Au fost mulți oameni pe care i-am întâlnit în Anglia. Și cine știe? (cum am contactat virusul - n.r). Sunt bine și vă mulțumesc pentru toate îngrijorările și dragostea voastră.”, a transmis actorul.

Filmul "Dune", desființat. Irene Buhăniță, recenzie: O poveste semi-plicticoasă

Lector univ. dr. Irene Buhăniță, de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, a publicat un mesaj despre superproducţia "Dune".

"Dune", noua adaptare a regizorului Denis Villeneuve a romanului cu acelaşi nume al autorului de science fiction Frank Herbert, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american. Lansată cu câteva săptămâni în urmă şi în alte ţări, superproducţia a obţinut încasări de 300 de milioane de dolari în întreaga lume, informează AFP, citează Agerpres.

Cu o distribuţie plină de vedete ca Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Zendaya, Jason Momoa, Josh Brolin şi Stellan Skarsgard, „Dune” spune povestea familiei Atreides, desemnată să conducă o planetă unde este produsă misterioasa „mirodenie”, o substanţă indispensabilă călătoriilor interplanetare. Warner Bros a anunțat recent că filmul va avea o continuare, a cărei premieră e programată în octombrie 2023.

"Am văzut Dune și am înțeles așa: Dacă ai citit (cărțile, nu cartea), e cea mai bună ecranizare de până acum, pentru că respectă la virgulă linia poveștii. Și știi clar că filmul nu se termină brusc, ci fix la finalul primului volum.", a scris Irene Buhăniță, pe pagina de Facebook. Citește AICI ce a mai spus Irene Buhăniță, despre "Dune".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel