Jarosław Kaczyński: Polonia nu poate accepta ceea ce este greșit și dăunător din Occident. Vrem doar ceea ce este pozitiv pentru noi
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Jarosław Kaczyński, liderul Partidului Lege și Justiție, a s-a poziționat din nou împotriva ideologiilor de stânga venite din Occident.

Dacă partidul Lege și Justiție din Polonia (PiS) câștigă alegerile viitoare, va acționa împotriva „capacității grupurilor minoritare de stânga de a teroriza școlile”, a declarat președintele partidului, Jarosław Kaczyński, în timpul unei întâlniri publice în regiunea Silezia.

„O ideologie dominantă, care distruge pe toți, copiii și tinerii în special, duce la acest lucru”, a spus Kaczyński. Timp de zeci de ani, o revoluție morală pe care unii o numesc revoluție neo-marxistă a trecut prin instituțiile lumii occidentale, a mai spus Kaczyński.

„Această revoluție se referă la sfera morală, dar și la baza democrației, care este libertatea de exprimare, și intenționăm să o contracarăm”, a spus Kaczyński. „Vrem ca Polonia să stea în apă curată și vom purifica această apă de tot ce este greșit atunci când vom câștiga alegerile”, a adăugat el.

Kaczyński a continuat că polonezii ar trebui să primească din Occident ceea ce este bun: tehnologia, elemente de schimbări sociale pozitive, precum și modele de administrare.

Cu toate acestea, Polonia cu siguranță nu ar trebui să accepte ceea ce este rău și dăunător și „schimbările morale care arată ca și cum lumpenproletariatul a obținut o victorie politică”, a spus liderul PiS.

„Aducerea unei societăți la nivelul lumpenproletarului, în special a societăților, precum Polonia, care nu au diferite tipuri de precauții existente în alte societăți care au avut o istorie mai norocoasă. Este pur și simplu o crimă”, a subliniat Kaczyński, scrie RMX.

CITEȘTE ȘI     -    Premierul Poloniei cere reforme împotriva „imperialismului“ UE: Practica politică a arătat că pozițiile Germaniei și Franței contează mai mult decât toate celelalte

Kaczyński, mesaj tăios față de Germania: Ar trebui să tacă! În realitate, tradiția democratică germană e foarte discutabilă. Alte puteri au introdus democrația acolo

Liderul partidului Lege și Justiție (PiS), Jarosław Kaczyński, vorbind la Olsztyn în weekend, a atacat din nou Germania, declarând că țara este ipocrită pentru că a încercat să dea lecții Poloniei.

El a adăugat că „ar trebui să fie ultimii care să facă acest lucru și ar trebui să tacă”, având în vedere istoria lor trecută.

Potrivit liderului PiS, Germania s-a poziționat ca o „superputere morală” pentru a beneficia de puterea sa soft. Cu toate acestea, dacă Germania nu începe discuțiile cu privire la problema despăgubirilor, își vor pierde această aură, a afirmat el (citește continuarea AICI).

CITEȘTE ȘI     -    Femeile poloneze nu au suficienţi copii pentru că beau prea mult, spune Jaroslaw Kaczynski

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel