Jared Leto, în negocieri pentru a juca în filmul 'Little Things', alături de Denzel Washington şi Rami Malek
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Actorul Jared Leto negociază a interpreta rolul unui asasin în lungmetrajul 'The Little Things', în care au fost deja distribuiţi Denzel Washington şi Rami Malek, potrivit site-ului revistei Variety, citat de EFE. 

Jared Leto poartă în această perioadă discuţii cu echipa studioului Warner Bros, care va produce acest film despre un criminal în serie. Cineastul John Lee Hancock (cunoscut pentru 'The Blind Side' şi 'The Highwaymen') va regiza şi va scrie scenariul acestui thriller. Filmul îl prezintă pe şeriful unui comitat din statul California, interpretat de Denzel Washington, care îşi va uni forţele cu un detectiv (Rami Malek), pentru a da de urma unui criminal în serie într-o misiune ce va scoate la iveală mai multe mistere şi care va avea nevoie de mai multe minţi luminate pentru a le dezlega.

Dacă negocierile vor avea succes, Jared Leto îl va interpreta pe sângerosul asasin căutat de oamenii legii. Warner Bros vrea să înceapă filmările toamna aceasta, potrivit Variety. Studioul are o colaborare îndelungată cu Jared Leto, care a jucat în continuarea din 2017 a filmului clasic 'Blade Runner', intitulată 'Blade Runner 2049', şi l-a interpretat pe Joker în superproducţia 'Suicide Squad' (2016), ambele pelicule fiind produse de acest studio hollywoodian. În 2013, Jared Leto a fost recompensat cu premiul Oscar pentru rolul secundar din filmul 'Dallas Buyers Club', regizat de Jean-Marce Vallée.

Actorul a încheiat filmările la 'Morbius', un film bazat inspirat din personajul cu acelaşi nume din universul Marvel, şi a fost văzut anul acesta în thrillerul 'The Outsider' produs de Netflix. Rami Malek, posibilul său coleg de platou, s-a despărţit în primăvară de 'Mr. Robot', serialul care l-a făcut celebru înainte de a fi recompensat anul acesta cu Oscarul pentru cel mai bun actor în rol principal graţie interpretării sale din 'Bohemian Rhapsody'. La rândul său, Denzel Washington este pe punctul de a încheia filmările la 'Macbeth', o adaptare pentru marile ecrane a celebrei piese de teatru a dramaturgului William Shakespeare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel