Data publicării:

Japoneză înjunghiată mortal de un suspect de origine română la Tokio

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Stiri
WhatsApp
JR Kichijoji
JR Kichijoji

Nici nu s-a stins bine scandalu studentei japoneze ucise la București, că un altul   este pe punctul de a izbucni, după ce o tânără de 22 de ani a fost înjunghiată mortal în zona  Tokyo Kichijoji. Potrivit publicației Japan Today, joi dimineața, femeia  a fost ucisă în timp ce se întorcea acasă de un tânăr de 17 ani, din câte se pare de origine română. Tânărul se află în custodia poliției metropolitane.

Potrivit poliției, atacul a avut loc în Musashino, la aproximativ 500 de metri de stația  JR Kichijoji,  înainte de ora 2, 00 am. Fuji TV spune că femeia se numește Arisa Yamada, iar aceasta se întorcea de la serviciu, când a fost atacată de doi bărbați. Un trecător a anunțat poliția, dar femeia a murit din cauza pierderii masive de sânge prin înjungierea acesteia pe la spate.

Potrivit poliției metropolitane, unul dintre suspecți este vorbitor de limba română și a fost oprit de o masina de patrulare în apropierea stației Kichijoji în jurul orelor 5,00 am.  Politia a declarat ca el a fugit atunci când ofițerii i-au cerut să se identifice.Deocamdată nu se cunoaște dacă între victimă și suspect ar fi existat vreo legătură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel