Japonez, cărăuș de cocaină, mort la bordul unui avion
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Cocaina
Cocaina
Un japonez în vârstă de 42 de ani, care ingerase 246 de pliculeţe cu cocaină, a decedat la bordul unui avion pe ruta Mexic-Japonia, au informat autorităţile mexicane, citate de AFP.

Potrivit unui comunicat al procuraturii din statul mexican Sonora (nord-vest) dată publicităţii duminică, bărbatul se îmbarcase la Bogota, schimbase avionul la Ciudad de Mexico, având drept destinaţie finală oraşul Narita, din centrul Japoniei.

Avionul a fost nevoit să aterizeze de urgenţă vineri dimineaţă pe aeroportul din Hermosillo, capitala statului Sonora, din cauza deteriorării stării de sănătate a pasagerului.

"Personalul şi-a dat seama că un pasager suferea de convulsii şi a cerut aterizarea de urgenţă la Hermosillo", a precizat procuratura în comunicatul citat. După aterizarea la ora 02:25 vineri, "doctorii veniţi să acorde pasagerului primul ajutor au constatat că acesta decedase".

O autopsie a indicat că moartea a survenit ca urmare a unei supradoze din cauza prezenţei a 246 de pliculeţe cu cocaină  – de 2.5 cm lungime şi o lăţime de 1 cm – , în intestinul şi în stomacul pasagerului.

Autorităţile au informat că bărbatul, identificat ca Udo N, a murit din cauza unui edem cerebral cauzat de o supradoză de droguri.

Vezi și: Trump, susținere neașteptată: zid privat la frontiera cu Mexicul 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel