Data actualizării:
Data publicării:

Jandarmii intervin în Vama Siret pentru evacuarea protestatarilor. Fermier: Au venit 20 de mașini. Nici nu le văd capătul

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Antena 3 CNN
Antena 3 CNN
Jandarmii ar fi pregătiți să intervină în Vama Siret pentru deblocarea acesteia.

Potrivit Antena 3 CNN, Jandarmeria Română s-a deplasat în această noapte în Vama Siret în vederea deblocării acesteia și decongestionării traficului la punctul de frontieră.

Anterior, Sorin Grindeanu a precizat că Ambasada Turciei la București a cerut sprijinul Guvernului României pentru a decongestiona traficul în Vama Siret, acolo unde sunt blocați și transportatori turci.

Cătălin Gafițescu, un fermier care protestează în Vama Siret, a intervenit telefonic la Antena 3 CNN, unde a spus care este situația la fața locului.

„Au băgat toate mașinile în fața noastră aici și cred că se pregătesc să aibă o discuție cu noi. Cred că sunt 20 de mașini ... nu vreau să exagerez. Sunt și de o parte, și de cealaltă de nici nu le văd capătul“, a spus fermierul din Vama Siret.

CITEȘTE ȘI      -      BREAKING NEWS  Grindeanu, confruntat de cel mai puternic fermier din Arad, Dimitrie Muscă: Se confirmă ce vă spun eu, că acela camioane din Ucraina au avut cale liberă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel