Copiii din Rusia, școliți de jandarmi să aresteze protestatari. VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Autoritățile din Rusia au fost acuzate în ultima vreme că aplică forța asupra protestatarilor. Mii de manifestanți au fost arestați, bătuți și gazați în timpul protestelor pro-Navalnîi. Acum se pare că lucrurile au ajuns la un alt nivel.

Într-o școală din Siberia, jandarmii au făcut o simulare în care au implicat și elevii. Aceștia au înscenat o revoltă, iar copii au fost puși să arunce cu proiectile, în acest caz fiind de fapt niște mingi din sala de sport. Apoi elevii au fost învățați cum să aresteze protestatari. 

Imaginile au apărut pe rețelele de socializare și au fost dur criticate de internauții revoltați de reprimarea masivelor proteste organizate în toate marile orașe din Rusia în urma arestării principalului opozant al lui Vladimir Putin, Alexei Navalnîi. Reamintim că peste 10.000 de oameni au fost reținuți la nivel național în timpul acestor manifestații. Forțele de ordine din Rusia au folosit gaze lacrimogene, bâte și electroșocuri, iar mulți protestatari au ajuns la spital, suferind răni grave.

VEZI ȘI: Vladimir Putin susține că Navalnîi este un "figurant", iar oamenii protestează pentru că au obosit din cauza pandemiei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel