Surpriză, înainte de meciul Corvinul - CFR Cluj! Mai multe materiale pirotehnice, găsite de jandarmi într-o groapă, pe stadion
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Agerpres
Foto cu rol ilustrativ: Agerpres
Au fost găsit materiale pirotehnice ascunse pe stadionul din Hunedoara.

Jandarmii au găsit ascunse într-o groapă săpată de suporteri pe stadionul din Hunedoara mai multe materiale pirotehnice. Descoperirea a fost făcută înainte de meciul dintre Corvinul 1921 Hunedoara - CFR 1907 Cluj din Cupa României.

Groapa a fost săpată în dreptul sectorului peluzei gazdă, fiind acoperită cu dale, informează Jandameria Română.

Acțiunea Jandameriei

„Jandarmeria asigură măsurile de ordine publică la evenimentul sportiv Cupa României (Corvinul 1921 Hunedoara - CFR 1907 Cluj). Marţi, 2 aprilie 2024, în jurul orei 15,00, în urma unei acţiuni desfăşurate de către efectivele de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara, la stadionul Michael Klein din Hunedoara, au fost descoperite mai multe tipuri de articole pirotehnice într-o groapă săpată în incinta arenei sportive, în dreptul sectorului peluzei gazdă. În urma verificărilor, s-a constatat faptul că un grup restrâns de suporteri a săpat groapa şi a ascuns materialele pirotehnice (baterii de artificii, petarde, fumigene, stroboscoape)”, anunță Jandarmeria, conform Agerpres.

Sunt desfășurate în prezent activități pentru constatarea şi predarea materialelor pirotehnice către efectivele poliţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel