Jandarm, arestat preventiv după ce și-a bătut concubina și a lovit alte două femei
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Jandarmeria Română
Foto cu caracter ilustrativ: Jandarmeria Română
Un jandarm a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce și-a bătut concubina.

Jandarmul este acuzat de procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti că şi-a bătut partenera de viaţă şi a lovit alte două femei, relatează Agerpres. În acelaşi dosar, este cercetat un alt jandarm, acuzat că l-a ajutat pe primul să arunce o substanţă chimică pe maşina concubinei.

"În fapt, s-a reţinut că unul dintre inculpaţi a exercitat acte de violenţe faţă de o persoană de sex feminin cu care, la acel moment, avea relaţii similare căsătoriei, provocându-i acesteia multiple leziuni care au necesitat un număr de 6-7 zile de îngrijiri medicale, iar ulterior, în scop şicanatoriu, prin folosirea unei substanţe chimice şi ajutat de cel de-al doilea inculpat, a procedat la degradarea autoturismului persoanei vătămate şi a încălcat obligaţiile impuse prin ordinul de protecţie emis în favoarea persoanei vătămate", spun procurorii.

Jandarmul mai este acuzat că a lovit şi ameninţat o altă femeie, în timp ce se aflau într-un local public. De asemenea, el a agresat o a treia femeie, în condiţiile în care aceasta o însoţea pe fiica sa în vederea depunerii unei plângeri penale faţă de inculpat la organele de poliţie. Primul jandarm a fost reţinut de procurori, iar un judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Militar Bucureşti a dispus miercuri arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel