JAF într-o farmacie din Iași. Un hoț a furat seiful cu bani și a fugit, dar a fost filmat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
JAF într-o farmacie din Iași. Un hot a furat seiful cu bani și a fugit, dar a fost filmat / Foto: Pixabay
JAF într-o farmacie din Iași. Un hot a furat seiful cu bani și a fugit, dar a fost filmat / Foto: Pixabay
Un hoț a furat seiful cu bani dintr-o farmacie din Iași.

Un bărbat a spart o farmacie din Iași joi noaptea, a furat mai multe bunuri şi apoi a dispărut, relatează Pro Tv. Individul a jefuit farmacia aflată în zona gării din Iaşi în jurul orei 1. Tot atunci s-a şi dat alarma la 112, însă până când poliţiştii au ajuns la fața locului deja bărbatul fugise. Totul a fost surprins însă de camerele de supraveghere.

Potrivit anchetatorilor, pe imagini se vede un singur suspect care dă spargerea şi merge țintit la casa de valori din farmacie. Deoarece seiful avea doar 10 kilograme, individul a reuşit să-l ia şi să fugă imediat. În interior se aflau 18.000 de lei, potrivit oamenilor legii. Polițiștii au anunțat că au deja un cerc de suspecţi şi îl caută pe individ.

VEZI ȘI: Jaf de proporţii la Madrid. Au fost furate zeci de milioane de euro în Bitcoin, după ce un bărbat a fost torturat timp de 4 ore

Jaf de mii de euro la o bancă din Brăila, în plină zi

O sucursală BRD din Brăila a fost jefuită pe 13 octombrie. Suma furată s-ar ridica la câteva mii de euro. 

În imaginile apărute în presă se vede cum un bărbat intră în sucursală purtând un hanorac cu glugă, mască chirurgicală și mănuși și se îndreaptă spre un birou. După ce îi întinde angajatei un bilet pe care scria un mesaj amenințător, bărbatul îi face semn către sertarul cu bani. Femeia deschide sertarul și fuge, iar bărbatul îl golește de bani. Ulterior, hoțul s-a făcut nevăzut. 

"Astăzi (13 octombrie n.r.), în jurul orei 14:05, o angajată a unei sucursale bancare de pe raza municipiului a sesizat prin apel 112 faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras din incinta sucursalei o sumă de bani, după care ar fi fugit. În acest moment, poliţiştii împreună cu jandarmii brăileni efectuează activităţi de verificare şi căutare pentru localizarea şi depistarea persoanei în cauză", arată un comunicat al IPJ Brăila. Vezi video AICI.

VEZI ȘI: Jaf inspirat parcă din "Casa de Papel". Trei bănci, jefuite de 20 de bărbați înarmați. Luare de ostatici, explozivi și oameni morți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel