Jaf în plină zi la o farmacie din Capitală. Autorul a fost prins după aproape o lună
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Bărbatul a fost arestat preventiv / Imagine de Ichigo121212 de la Pixabay
Bărbatul a fost arestat preventiv / Imagine de Ichigo121212 de la Pixabay
Autorul jafului de la o farmacie din Sectorul 3 al Capitalei a fost prins de polițiști, după aproape o lună. 

Autorul tâlhăriei de la farmacia de pe Calea Călărași din Capitală a fost arestat preventiv în urma unei descinderi, după aproape o lună de la momentul comiterii faptei. 

Bărbatul de 28 de ani a intrat în farmacie, în plină zi, și a amenințat o angajată cu un cuțit. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care bărbatul s-a îndreptat spre casa de marcat și, în doar câteva secunde, a fugit cu 2.000 de lei. 

Cum s-a petrecut totul

Individul a intrat în farmacie cu masca de protecție pe față și șapca pe cap. El a amenințat-o pe farmacistă și ia cerut banii. Când femeia a făcut câțiva pași în spate, individul a observat cheile în casa de marcat, a deschis-o și a luat încasările din ziua respectivă. 

Ulterior, el a încercat să-și șteargă amprentele și a fugit, potrivit Observator. 

Bărbatul a fost arestat preventiv 

În cele din urmă, polițiștii de la Serviciul de Investigaţii Criminale l-au identificat, au descins la el la locuință și l-au dus la audieri. Individul de 28 de ani a fost întâi reținut pentru 24 de ore și apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Poliția Capitalei a informat că tâlhăria a avut loc pe 8 iulie, în jurul orei 17.00. Atunci, prin apel la 112, angajata unei farmacii din Sectorul 3 a anunțat că un bărbat a amenințat-o cu un cuțit și a fugit cu banii.

S-a mai descins în București și la suspecți de trafic de droguri 

În această dimineață, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Buzău, au efectuat 26 de percheziții domiciliare, în Buzău, Ilfov și București, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc și constituire a unui grup infracțional organizat, anunță IGPR într-un comunicat.

15 persoane s-ar fi aprovizionat cu droguri din București și le-ar fi vândut în Buzău

Din 2020 și până în prezent, 15 persoane cu vârste cuprinse între 23 și 38 de ani, s-ar fi constituit într-o grupare infracțională și s-ar fi aprovizionat cu droguri de mare risc din București, pe care le-ar fi vândut în Buzău, au arătat cercetările. (Vezi știrea AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel