Jaf de milioane de euro în 3 minute! Magazin Chanel din Paris, spart ca-n filme VIDEO
Autor: Liana Ganea | Publicat pe: 06 mai 2022, 17:13
WhatsApp
Foto: captură video, YouTube, The Telegraph
Foto: captură video, YouTube, The Telegraph
Jaf armat în plină zi, la un magazine de lux din capitala Franței! Patru indivizi înarmaţi cu mitraliere au furat bunuri în valoare de mai multe milioane de euro.

Magazinul Chanel din apropierea Pieței Vendome din Paris a fost țința unui grup de jefuitori joi, în plină zi. Patru indivizi au acționat ca-n filmele americane cu mafioți de top. După cum s-a putut observa ulterior pe camerele de supraveghere din exterior, patru bărbaţi şi-au făcut un plan de atac în toată regula: doi au stat afară pe o motocicletă, iar ceilalți doi au intrat în magazinul de lux. Toți aveau fețele acoperite și, după cum spun martorii, erau înarmați cu mitraliere.

Aveau arme automate

Hoţii au reușit să-și ducă planul la bun sfârșit. În câteva minute, cei doi care au pătruns în magazinul Chanel, au ieșit cu marfa în valoare de milioane de euro, s-au urcat și ei pe o motocicletă și au dispărut. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu răniţi, ci doar cu pagubele materiale amintite, a transmis presa franceză. Atacul a fost comis în apropierea Pieţei Vendome, zonă în care se găsesc găsesc multe magazine de bijuterii, dar şi de alte produse de lux. Poliția pariziană a anunțat că cel puțin unul dintre cei patru atacatori, care erau toți mascați și purtau și căști, avea o mitralieră. Însă, există martori care susțin că toți dețineau arme automate.

Au ieșit din magazin cu mai mulți saci negri 

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, care lucrează într-un magazin de haine chiar vis-a-vis de Chanel, a fost martor al întregului moment. El a povestit că se afla afară, într-o pauză, când a observat „un bărbat cu un kalașnikov pe motocicletă”, în jurul orei 14:30. Nu a apucat să se dezmeticească și a văzut cum alți trei bărbați au părăsit magazinul având asupra lor mai mulți saci negri. Toți ar fi avut arme automate, s-au urcat pe două motociclete și au plecat în grabă. „Nu părea să existe nicio securitate în magazin. Totul s-a întâmplat în mai puțin de trei minute”, a mai spus martorul respectiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?