Bărbatul care și-a însușit 6.000 de euro uitați în bancomat a returnat banii. Dosarul, clasat! - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
JAF de 6.000 de euro dintr-un bancomat al unei bănci din Timișoara. Totul a fost filmat / Foto: Captură video Realitatea Plus
JAF de 6.000 de euro dintr-un bancomat al unei bănci din Timișoara. Totul a fost filmat / Foto: Captură video Realitatea Plus
Bărbatul care și-a însușit 6.000 de euro uitați în bancomat a returnat banii.

UPDATE:

Bărbatul care a luat dintr-un bancomat din Timişoara 6.000 de euro uitați de cineva a fost găsit de polițiști. El și-a recunoscut fapta și a returnat întreaga sumă, scrie Digi24.ro.

„Poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au identificat persoana care a sustras 6.000 de euro din fanta bancomatului, de la o unitate bancară din Timişoara. Este vorba de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Timişoara, care a recunoscut fapta şi a predat banii persoanei vătămate”, transmite IPJ Timiş.

Potrivit poliţiştilor, având în vedere că bărbatul s-a împăcat cu persoana vătămată, dosarul va fi clasat.

 

Știrea inițială:

Un individ este căutat de poliție după ce a furat 6 mii de euro dintr-un bancomat al unei bănci din Timișoara, transmite Realitatea Plus. Polițiștii încearcă acum să-l identifice, după imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă. 

Totul s-a întâmplat după ce un bărbat a încercat să depună pe card suma de 6 mii de euro. Tranzacția a fost respinsă de bancomat, iar banii au rămas în fanta aparatului.

În imaginile filmate de camerele de supraveghere se observă cum un individ cu fața acoperită ia banii respectivi. După câteva secunde, individul iese din bancă. Poliția apelează la ajutorul cetățenilor pentru a-l identifica pe hoțul timișorean. Acesta avea fața acoperită, căciulă neagră, ochelari de soare, iar în spate purta un rucsac.

VIDEO - Jaf de sute de mii de euro la o firmă de curierat din Timișoara

Tot în Timișoara, în urmă cu câteva zile, a avut loc un jaf la o firmă de curierat. Hoții au jefuit seiful în care se aflau aproape 100.000 de euro. Aceștia ar fi mers la sigur, pentru că unul dintre ei pentru că ar fi știut unde se află cheia seifului. Oamenii legii cercetează în amănunt cazul și au suficiente probe încât să le ia urma hoților. 

Hoții ar fi sărit gardul, ar fi forțat ușa de la intrare și ar fi pătruns în depozit. Apoi ar fi mers direct în biroul în care se afla seiful cu bani și l-ar fi deschis fără probleme, pentru că știau unde se afla cheia seifului. Alarma a fost dată dimineață, de primii angajați care au ajuns la firmă. Aceștia au observat că banii lipsesc și au sunat la 112. 

„Din incinta unei societăți comerciale din Remetea Mare, care prestează servicii de curierat, a fost sustrasă o sumă de bani din seiful unității, de către persoane necunoscute. Verificări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a precizat Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiș. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel