Jaf ca în filme la un magazin de bijuterii Chanel din Paris. Hoții au fugit pe motociclete
Autor: Alexandra Curtache | Publicat pe: 05 mai 2022, 22:28
WhatsApp
Jaf ca în filme la un magazin de bijuterii Chanel din Paris. Hoții au fugit pe motociclete / Foto: Unsplash
Jaf ca în filme la un magazin de bijuterii Chanel din Paris. Hoții au fugit pe motociclete / Foto: Unsplash
Persoane înarmate au jefuit joi un magazin de ceasuri și bijuterii Chanel din centrul Parisului și apoi au fugit pe motociclete, a anunțat poliția, citată de Reuters. Nu au fost persoane rănite.

Jaful a avut loc în timpul zilei în zona Place Vendome din centrul Parisului, locul unui alt jaf de mare amploare anul trecut.

Imaginile video de pe Twitter, despre care poliția pariziană a spus că sunt autentice, arată un hoț care pare că are în mână o armă automată, în fața magazinului Chanel de pe Rue de la Paix. Câteva secunde mai târziu, alți trei tâlhari îmbrăcați în negru și purtând căști au ieșit din magazin cu genți în mână, iar cei patru au plecat în viteză pe două motociclete.

Poliția a transmis că nu are informații despre identitatea hoților

„Totul s-a întâmplat foarte repede și, din păcate, primii polițiști care au sosit erau pe bicicletă”, a declarat, pentru Reuters, un martor care a filmat evenimentul, dar a refuzat să îi fie divulgată identitatea.

Chanel a declarat că nimeni nu a fost rănit și că lucrează cu poliția. Retailerul nu a dezvăluit valoarea bunurilor furate.

Magazinul privat al casei de modă de lux franceze de pe Avenue de la Paix este un magazin temporar care vinde ceasuri și bijuterii, înființat în timp ce magazinul emblematic din Place Vendome este în curs de renovare înainte de redeschiderea sa în următoarele săptămâni.

Magazinele de bijuterii din Paris au suferit o serie de jafuri armate în ultimele luni

În septembrie, poliția pariziană a prins trei suspecți de jaf armat după ce au deschis focul asupra mașinii lor în timp ce fugeau de la un jaf de bijuterii în valoare de 10 milioane de euro (12 milioane de dolari) într-un magazin Bulgari din Place Vendome, în centrul Parisului, unde se află hotelul Ritz.

În iulie, hoții au fugit cu bijuterii în valoare de aproape 2 milioane de euro (2,4 milioane de dolari) dintr-un magazin Chaumet de lângă Champs-Elysees, deși bunurile furate au fost recuperate ulterior, iar suspecții arestați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?