Data publicării:

Jador a anunțat că se retrage din muzică din cauza problemelor grave de sănătate. Anunțul artistului de pe patul de spital

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Jador
Sursa foto: Facebook Jador
​Cântărețul de manele Jador a anunțat că se retrage din muzică din cauza problemelor de sănătate și că 2023 va fi ultimul an din cariera sa.

Fanii lui Jador sunt în stare de șoc, după ce artistul a transmis un mesaj tulburător de pe patul de spital. Artistul a ținut să-și anunțe fanii că își încheie cariera muzicală anul acesta, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. În urma mesajului postat pe Jador, acesta a dat de înțeles că problemele sunt foarte grave și chiar speră ca Dumnezeu să facă o minune și să-l țină în continuare în viață.

Jador, mesaj sfâșietor de pe patul de spital

În fotografiile publicate în mediul online, Jador se află la perfuzii. Fanii l-au asaltat pe artist cu sute de mesaje, însă nu a dat mai multe detalii despre problemele cu care se confruntă. Acesta a precizat că ultima piesa a sa va fi lansată în luna decembrie și speră ca până atunci să mai fie în viață. 

Citește continuarea pe: https://www.spectacola.ro/jador-mesaj-sfasietor-de-pe-patul-de-spital-in-cazul-in-care-nu-o-sa-mai-fiu_30070.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel