Urmărește emisiunea live
Jacob a fost ucis în atacul crud din Birmingham. Familia sa, devastată: Era lumina vieții noastre
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Jacob Billington avea doar 23 de ani când viața sa s-a sfârșit într-un atac nebun în Birmingham. A fost înjunghiat la întâmplare și lumina tânărului s-a stins. 

Amintim că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un bărbat de 27 de ani a atacat la întâmplare tineri din Birmingham. Suspectul a fost arestat, iar vecinii lui îl cred schizofrenic, conform Daily Mail. 

Jacob avea 23 de ani. În momentul atacului era cu un grup de vechi prieteni de școală. Aripile sale s-au frânt brusc. Un prieten de-ai lui, tot de 23 de ani, se luptă acum pentru viața sa, fiind în stare critică. 

Familia tânărului ucis a spus, într-o declarație, că ”Jacob era lumina vieții noastre și suntem devastați de această pierdere. Era amuzant, grijuliu și extraordinar și era iubit de fiecare persoană care l-a cunoscut. Umplea fiecare cameră cu energia și umorul lui și pierderea unei persoane atât de speciale va fi simțită de către toți cei care l-au cunoscut”. 

Încă două persoane, atacate pe străzi diferite, respectiv un tânăr de 30 de ani și o tânără de 22 de ani, sunt în stare critică în spital. Alți patru, trei bărbați și o femeie, au fost de asemenea răniți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel