Jack Nicholson, descris drept un ”drogat cronic”: o carieră pe acid, LSD și cocaină
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
nicholson
nicholson

O nouă biografie a legendei hollywoodiene  Jack Nicholson, care s-a retras recent din viața actoricească, îl descrie pe american drept un consumator cronic de droguri, care de-a lungul carierei a luat substanțe precum acid sau LSD.

Scriitorul Marc Eliot scrie despre impactul drogurilor asupra carierei lui Nicholson. El spune că totul a început cu LSD, pe care Jack l-a încercat prima oară în anii 60. ”Când l-a folosit prima credea că a văzut fața lui Dumnezeu”, scrie Eliot.

Biograful pretinde că drogurile au devenit atât de importante pentru Jack și soția sa, încât, atunci când căsnicia lor a început să se clatine iar ei au decis să meargă la un consilier matrimonial, au luat acid înainte de prima sesiune.

Consumul de acid s-a intensificat, potrivit cărții, atunci când Jack Nicholson a început să scrie scenarii.

Eliot afirmă că în timpul unei întâlniri pentru atragere de fonduri în vederea turnării filmului ”Easy Rider”, Jack i-ar fi întâmpinat pe potențialii investitori cu un joint. Actrița Karen Black spune că, ulterior, alcoolul și cocaina nu lipseau de pe platoul de filmare.

Jack Nicholson avea să recunoască mai târziu că ”drogurile mă ajutau să fiu mai creativ când scriam ... e mai ușor să te întreții psihic”.

Potrivit lui Marc Eliot, Nicholson nu este străin nici de marijuana, pe care o fuma constant în timpul filmărilor pentru ”The Last Detail”, din 1973.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel