Ivanka Trump, scandal e-mailuri. Donald Trump: Fake news
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Ivanka Trump
Ivanka Trump
Preşedintele american, Donald Trump, a apărat-o pe fermitate marţi pe fiica sa Ivanka, după ce aceasta a folosit un cont personal de e-mail, apreciind că situaţia respectivă nu are nicio legătură cu practicile fostei sale adversare Hillary Clinton, relatează AFP. 

"Nu a fost nicio ştergere de e-mailuri, spre deosebire de Hillary Clinton", a declarat el din grădinile de la Casa Albă. "Ea nu a făcut nimic pentru a ascunde aceste e-mailuri", a adăugat şeful statului. "Este ceva complet diferit. Toate astea sunt 'Fake News'", a continuat Donald Trump. Potrivit cotidianului Washington Post, descoperirea a fost făcut de funcţionari ai Casei Albe. 

Un purtător de cuvânt al avocatului fiicei preşedintelui SUA a confirmat că Ivanka Trump a utilizat un cont personal de e-mail înainte de a fi informată despre regulile federale. El a precizat, potrivit publicaţiei americane, că toată corespondenţa electronică având legătură cu dosare guvernamentale a fost pusă la dispoziţia autorităţilor în urmă cu câteva luni. 

În repetate rânduri, preşedintele american, Donald Trump, a criticat faptul că Hillary Clinton, adversara sa la alegerile prezidenţiale din 2016, a utilizat un server privat de mesagerie electronică pentru afaceri guvernamentale în timpul mandatului ei de secretar de stat. Susţinătorii lui Donald Trump scandează regulat "Închideţi-o!" în cursul mitingurilor preşedintelui. Această propoziţie, însemnând dorinţa de a o vedea pe Hillary Clinton după gratii, a fost unul din sloganurile mobilizatoare din timpul campaniei prezidenţiale republicane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel